Slik vert Min Wordpress-blogg på mitt domene

July 18

Med sin enkle installasjon og ubegrensede muligheter til å tilpasse oppsett, er WordPress et av de mest funksjonelle typer bloggen programmer og en utmerket måte å være vert og installere din egen blogg på ditt eget domene. Hvis du allerede har registrert deg for en domenekonto med en leverandør, er alt du trenger for å begynne ditt domenenavn og tilgang til hosted server, vanligvis gjennom en File Transfer Protocol (FTP) program. Mange domene-hosting selskaper tilbyr sine kunder med en enkel FTP-tilgang program uten kostnad, mens andre mer avanserte versjoner er tilgjengelig for kjøp på Internett.

Bruksanvisning

1 Bekrefte at vert domenekontoen inkluderer en MySQL database tjeneste, gjerne MySQL 5.0. Hvis du ikke har en MySQL database konto vil du ikke være i stand til å betjene og installere WordPress. Noen domeneverter tilleggsgebyrer for MySQL database add-ons og har retningslinjer som begrenser hvor mye båndbredde du kan bruke for bloggen din. Når du bekrefte at du har en MySQL konto, sette den opp med en forkortet versjon av din blogg navn, for eksempel "myblog", og et administrativt passord. Skriv ned konfigurasjonsinnstillingene som vises for Kontonavn, brukernavn, Server oppdrag og administrative passord.

2 Last ned WordPress viktigste filene på harddisken. Merk og lagre denne mappen for fremtidig bruk. Pakk den komprimerte filen til denne mappen.

3 Åpne FTP-program, og naviger til rotkatalogen på ditt nettsted. Kopier alle de utpakkede filene i WordPress mappen over til rotkatalogen på ditt nettsted.

4 Finn filen "config-sample.php" i WordPress kjernen filene på harddisken. Åpne filen for å redigere den ved hjelp av en tekst editor som Windows Notisblokk. Skriv inn data fra MySQL-kontoen i de aktuelle linjer med kode. Sørg for at du har lagt inn disse dataene på riktig måte. Lagre filen med det nye navnet "config.php" og legger det til domeneserveren.

5 Åpne en ny Brower vindu og skriv inn adressen http://mydomain.com/wp-install.php. Dette vil laste installasjonen side WordPress. Fyll ut feltene med din informasjon. Gi en e-postadresse som du kan motta e-post fra umiddelbart. Lagre og lukk installere.

6 Hent påloggingsinformasjonen fra e WordPress vil sende deg i en liten stund. Standardbrukernavnet er "admin". Loggen passord vil være unik, så skriv det ned.

7 Naviger til nettstedet ditt. Du bør se standard hjemmesiden til den nye bloggen. Klikk på "Logg inn" linken vist og skriv inn "admin" og unike passord for å få tilgang til Dashboard for første gang, og begynner å fylle bloggen din med innhold.


© 2020 bni-mobile.com | Kontakt oss: webmaster# bni-mobile.com