Hvordan overføre iTunes til en ny konto

April 23

Hvordan overføre iTunes til en ny konto


Overføre iTunes-kontoen til en ny konto, må du endre din Apple-ID, faktureringsadresse og betalingsinformasjon. Du vil være i stand til å beholde alle Apple iTunes Store historie og kjøp hvis du redigerer eksisterende kontoinformasjon. Du kan bestemme hva dine kontoinnstillinger vil være; det kan være lurt å endre bare Apple-ID og passord, eller ønsker du kanskje å endre all brukerinformasjon for å opprette en ny konto. Merk at det er ikke mulig å overføre kontoen din; må du redigere eller endre brukerinformasjon.

Bruksanvisning

Apple-ID og passord

1 Gå til Apples Min Apple-ID-side (se lenke i Resources) og klikk "Administrer kontoen."

2 Logg inn på din konto med din Apple-ID og passord. Marker "ID" og "Passord" kolonner, og klikk på "Rediger" knappen ved siden av din Apple-ID.

3 Skriv inn en ny Apple-ID i det aktuelle feltet. Skriv inn ditt gamle passord i "Gammelt passord" -feltet.

4 Gi et "nytt passord" og skriv det helt i "Bekreft passord" -feltet. Klikk "OK" for å fullføre endringen Apple-ID og passord. Hvis du blir bedt om en "Authentication Method", velg "E-post Authentication" og klikk "Next". Sjekk e-posten for Apples godkjenning link. Åpne din link og angi et nytt passord. Trykk på "Tilbakestill passord".

Fakturering og betaling

5 Åpne iTunes. Klikk på "iTunes Store" knappen på venstre side av skjermen. Skriv inn den nye Apple-ID og passord og klikk "Logg inn".

6 Klikk "Lagre" og deretter "Vis konto." Klikk på "Edit" knappen ved siden av din Apple-ID, og ​​skriv inn en ny e-postadresse hvis nødvendig. Klikk på "Ferdig".

7 Klikk på "Edit Betalingsinformasjon" -knappen. Oppdater ditt navn, fakturaadresse og betalingsinformasjon i de aktuelle feltene. De betalingsmetoder som iTunes aksepterer finnes i Betalingstype. Hvis du ikke vil ha en betalingsmetode på kontoen din, velger du "Ingen".

8 Klikk "Done" når all informasjon er oppdatert for å lagre endringene.


© 2020 bni-mobile.com | Kontakt oss: webmaster# bni-mobile.com