Hvordan lage et bilde ID

April 4

Neste gang du planlegger en familiegjenforening eller prøver å holde styr på en rekke ansatte, husker hvor bildene er verdt tusen ord, og gjøre en legitimasjon. Foto-IDer kan brukes for sikkerhet, som en måte å holde oversikt over helseproblemer eller bare en ekstra metode for identifisering. Du finner en rekke programmer som gjør skape foto-IDer en rask og enkel prosess; med bare et par raske klikk, vil du ha en ideell måte å plassere et navn med et ansikt.

Bruksanvisning

Bruke Paint

1 Åpne Paint, klikk på Paint-knappen og velg "Open". Bla til en persons nærbilde eller hode skudd på datamaskinen og dobbeltklikk på filnavnet for å åpne den i Paint arbeidsområdet. Klikk på "Select" -verktøyet, som ser ut som et rektangel, og velg "Rectangular utvalg." Tegn et omriss rundt bildet, og når du ser enkelte linjer, høyreklikk dem og velg "Kopier".

2 Klikk Paint-knappen igjen og velg "New". Klikk på knappen og velg "Properties" og deretter skrive inn ID-kort dimensjoner, slik som 3,5 inches med 2,5 inches, og klikk "OK." Når Lakk plass justerer størrelse, høyreklikker du det hvite området og velg "Lim inn." Personens foto pastaer i; dra den på plass på venstre side av kortet.

3 Klikk på "Text" -verktøyet, som ser ut som en "A" på verktøylinjen. Velg en font og skriftstørrelse, og skriv deretter navnet på personen. Trykk på "Enter" -tasten på tastaturet og skrive inn tilleggsinformasjon, for eksempel en hjemmeadresse, mobilnummer eller foreldrenes telefonnummer.

4 Klikk på "Color 1" boksen og velg en rød farge. Klikk på "Text" -verktøyet igjen, flytter du markøren til bunnen av ID-kort, og skriv noen helseinformasjon som "Allergisk mot alle tre nøtter" eller "Viktig! Bruker astma inhalator!"

5 Klikk Paint-knappen og velg "Lagre som". Navn kortet med personens etternavn og lagre det på maskinen din.

Ved hjelp av Photoshop

6 Åpne Photoshop, klikker du på "File" og velg "New". Gi navn til filen med personens navn og ordet kortet, for eksempel "MikeCard", og sette mål, slik som 3,5 inches med 2,5 inches. Klikk på "OK" -knappen. Når Photoshop arbeidsområdet justerer, trekk ned "View" -menyen og klikk "Tilpass på skjerm" for å gi deg mer plass til å arbeide.

7 Klikk på "File" -menyen igjen og velg "Open". Bla til personens digital fotografi på datamaskinen og dobbeltklikker på filen. Når det åpner på Photoshop skjermen, trykk og hold nede "Ctrl" -tasten, og deretter dra og slippe bildet på "MikeCard" boksen. Hvis det åpnes for stor, trekk ned "Edit" -menyen, klikk "Transform," klikk "Scale" og krympe den i størrelse.

8 Klikk på "Type" -verktøyet, som ser ut som en "T" på "Tools" paletten. Velg en font, størrelse og farge fra teksten verktøylinjen. Klikk deg inn ID-kortet boksen og skriv inn personens navn, firmanavn, jobbtittel, bygg, kontornummer og eventuelle andre nødvendige kortinformasjon.

9 Bytt til en ny skriftfarge, øke skrift og klikk på bunnen av kortet. Type "CLEARANCE", "SIKKER", "besøkende" eller en annen detalj å være lett oppdaget av en vekter eller annet personell.

10 Klikk på trekanten i en sirkel ikon eller de tre små linjer ikonet øverst til høyre i "Layers" palett. Velg "Flat ut bilde." Trekk ned "Fil" -menyen, klikk "Lagre som" og lagre kortet til datamaskinen.

Bruke Publisher

11 Åpne Publisher, og klikk "Blank trykt publikasjon." Dette åpner en 8,5-by-11-tommers side av papir til skjermen. Endre størrelse ved å klikke på "File" og velge "Page Setup", velge "Custom" og skrive inn nye dimensjoner, slik som 3,5 inches med 2,5 inches. Klikk "OK" og Publisher endrer størrelse og zoomer skjermen automatisk.

12 Trekk ned "Insert" -menyen, klikk på "fil" og velg "Fra fil." Naviger til personens bilde på datamaskinen og dobbeltklikker på filen, som legger det til ID-kort. Dra den på plass.

1. 3 Klikk på "Text Box" -verktøyet, som ser ut som en "A" på en indeks kortet og ligger på svært venstre side av skjermen. Tegn en tekstboks på den gjenværende delen av ID-kort, og skriv inn navnet på personen, skolens navn, klassetrinn, lærerens navn, foreldrenes navn og andre detaljer.

14 Marker teksten og bruker teksten verktøylinjen øverst på skjermen for å endre ordene "utseende, for eksempel font, størrelse og farge.

15 Trekk ned "Fil" -menyen og klikk "Lagre som". Gi kortet et filnavn med personens etternavn og lagre den på datamaskinen.


© 2019 bni-mobile.com | Kontakt oss: webmaster# bni-mobile.com