Hvordan endre headliner farger

December 21

Headliner er en fast bredde, tre-kolonne tema utviklet av MagPress for WordPress blogging plattform. Den leveres med mange funksjoner som kan gjøre din WordPress blog se ut som en profesjonell online magasin, som automatiske legg miniatyrbilder, innebygd reklame områder og en kjennetegnet historien ramme på forsiden. Du kan selv legge inn YouTube-videoer og vise din Twitter feed rett i sidepanelet. Hvis du ønsker å tilpasse headliner temafarger, kan du gjøre dette ved å redigere tema er "style.css" fil.

Bruksanvisning

1 Logg inn på din WordPress dashbordet ved å skrive inn ditt domenenavn, etterfulgt av "/ wp-admin /" i adressefeltet til nettleseren din. Trykk enter."

2 Skriv inn brukernavn og passord i de viste tekstfeltene og klikk på "Logg inn".

3 Klikk på "Editor" i "Utseende" menyen på venstre side av WordPress dashbordet siden.

4 Klikk for å velge "stilark (style.css)" fra listen over temasider på høyre side av siden.

5 Finn tema element som du ønsker å endre fargen. Hvert tema element, for eksempel navigasjonslinjen og legg til titler, har en CSS stil utsagn som vanligvis begynner med navnet på temaet element, for eksempel "#navigation {" eller "#midcontent .headline {." Innenfor linjer med kode som skaper CSS stil uttalelse, finner du "farge" eller "background-color" CSS eiendom, etterfulgt av et kolon, deretter en heksadesimal fargeverdi og en semi-kolon. Dette heksadesimale fargeverdien styrer fargen på tema element. For eksempel har "#navigation" element en "background-color" eiendom satt til "# 000000", som er den heksadesimale fargeverdi for svart. Hele linjen av CSS-kode som styrer bakgrunnsfarge for "#navigation" element vises som "background-color: # 000000 ;."

6 Marker heksadesimale fargeverdien av temaet elementet du vil endre, og slette den. For eksempel markere "# 000000" tekst i "background-color: # 000000;" tekstlinje i "#navigation" CSS uttalelse.

7 Trykk "Delete" eller "Backspace" for å slette den heksadesimale fargeverdi.

8 Skriv inn et nytt heksadesimale fargeverdi. For eksempel, for å endre bakgrunnsfargen på "#navigation" element til rødt, type "# FF0000". Den kodelinje i vårt eksempel skal nå vises som "background-color: # FF0000 ;."

9 Gjenta trinn 5, 6, 7 og 8 for å endre heksadesimale fargeverdier for flere Headliner temaelementer i hele "style.css" dokument. Den "background-color" eiendom styrer vanligvis fargene layoutelementer som DIV containere, mens "farge" eiendom kontrollerer fargen på teksten.

10 Klikk på "Update fil" -knappen nederst på siden for å lagre endringene.


© 2020 bni-mobile.com | Kontakt oss: webmaster# bni-mobile.com