Hvordan bruke Windows for å sikkerhetskopiere enheter

September 25

Hvordan bruke Windows for å sikkerhetskopiere enheter


Sikkerhetskopiering og gjenoppretting, en backup-programmet som følger med Windows 7, lagrer et arkiv med bruker biblioteker og andre filer til en sekundær lagringsenhet. Windows 7 kan også opprette en full kopi av disken bildet, slik at du kan helt gjenopprette datamaskinen fra backup i tilfelle operativsystemet blir skadet eller harddisken feiler. Brukere kan planlegge Sikkerhetskopiering og gjenoppretting til å jevnlig oppretter en sikkerhetskopi av en harddisk enhet.

Bruksanvisning

1 Klikk på "Start". Enter "backup" i søkefeltet. Klikk "Sikkerhetskopiering og gjenoppretting." Koble backup-enheten til datamaskinen eller setter inn en blank DVD i diskstasjonen.

2 Velg "Sett opp backup" fra ruten til venstre. På "Velg hvor du vil lagre sikkerhetskopien" skjerm, velge en alternativ lagringsenhet.

3 Klikk "Next". Klikk på alternativknappen ved siden av "La Windows velge" eller "La meg velge", avhengig av dine preferanser.

4 Klikk "Next". Utvid disken og merk av for hver mappe du ønsker å lage en sikkerhetskopi for. Fjern merkingen i boksene under "Data Files" hvis du ikke ønsker å sikkerhetskopiere personlige biblioteker.

5 Merk av i boksen ved siden av "Inkluder et system bilde av stasjoner" hvis du ønsker å lage en full sikkerhetskopi av harddisken. Klikk "Next".

6 Gjennom innstillingene på sammendrag skjermen. Klikk på "Endre timeplan" og velg en backup dato, tid og frekvens fra rullegardinmenyene hvis du vil endre tidsplan.

7 Klikk på "Lagre innstillinger og backup" for å begynne å bruke Windows til å sikkerhetskopiere enheten. Denne prosessen kan ta alt fra 15 minutter til flere timer, avhengig av hastigheten på maskinvaren og størrelsen på backup.

Hint

  • Du bør ikke sikkerhetskopiere filene til den samme harddisken. I stedet bruker en sekundær harddisk, USB-stasjon eller annet flyttbart medium som backup destinasjon.

© 2020 bni-mobile.com | Kontakt oss: webmaster# bni-mobile.com