Slik installerer en HP Deskjet F340 All-In-One skriver uten CD

January 25

Slik installerer en HP Deskjet F340 All-In-One skriver uten CD


Hewlett Packard opprinnelig solgte Deskjet F340 med en installasjons-CD, som ble brukt til å installere skriverprogramvaren og driverne på datamaskinen. Skrive drivere gjør at skriveren og datamaskinen kan kommunisere. Programvaren gjør det mulig for datamaskinen å behandle og lagre skanninger laget med F340. Hvis du ikke har installasjons-CD, kan du laste ned programvare installasjonen fra HPs nettsted. Installasjonen programvare du laster ned fra HPs nettsted er tilpasset operativsystemet datamaskinen bruker.

Bruksanvisning

1 Slå på Deskjet F340 og datamaskinen du vil bruke med skriveren. På denne tiden, ikke koble til USB-kabelen mellom skriveren og datamaskinen.

2 Åpne datamaskinens nettleser og skriv www.hp.com i URL-vinduet. Trykk på "Enter" -knappen. Klikk på "Støtte og drivere" linken øverst på siden, velg deretter "Last ned drivere og programvare." Skriv "Deskjet F340" i det tomme feltet og trykk "Enter".

3 Velg operativsystemet du bruker på datamaskinen. Deretter velger koblingen "HP Photosmart-programvare og drivere. USB Support" En dialog nedlasting boks vil komme opp på dataskjermen. Velg hvor på harddisken på datamaskinen du vil lagre installasjonsprogramvaren. Vent til installeringsprogrammet for å fullføre nedlastingen.

4 Finn installasjonsprogramvare på datamaskinen, og dobbeltklikk på den. Følg instruksjonene på skjermen i installasjonsprogramvaren. Når programvaren er ferdig installert skriverens programvare og drivere, start datamaskinen. Koble USB-kabelen mellom skriveren og datamaskinen, slik at det er trygt på plass i begge ender.


© 2019 bni-mobile.com | Kontakt oss: webmaster# bni-mobile.com