Hvordan lage farger Pop i Photoshop

May 14

Hvordan lage farger Pop i Photoshop


Photoshop er et dataprogram mye brukt til å manipulere bilder. På grunn av Photoshop, trenger du ikke å betale for et fotografi slik det skanner inn eller trekker opp fra en digital nedlasting. Endre lysstyrke og livligheten farger er gjort enkelt med programmet. Det er ofte noen forskjellige måter å manipulere bilder og oppnå samme effekt.

Bruksanvisning

Bruke Hue / Saturation

1 Åpne "Hue / Saturation" dialogboksen ved å gå under "Image", "justeringer", "Hue / Saturation" eller holde nede "Ctrl" og "U" nøkler.

2 Bytt til den fargen du ønsker å gjøre pop under "Rediger" fanen på toppen av boksen. For å gjøre gresset grønnere, endre det til "Grønne". For å gjøre himmelen mer blå, endre det til «Blues».

3 Flytt "Saturation" -fanen i boksen opp. Sørg for at boksen ved siden av "Preview" er merket, slik at du kan se ekstrem endring dette trinnet gjør til den valgte fargen i bildet.

Bruke Curves

4 Endre bildet til "CMYK" ved å gå under "Bilde", "Mode", "CMYK Color." "C" står for cyan, noe som påvirker blå farger, "M" står for magenta som påvirker røde farger, "Y" står for gul og "K" står for svart.

5 Åpne "Kurver" dialogboksen ved å gå under "Image", "justeringer", "Kurver" eller holde nede "Ctrl" og "M" nøkler. Sørg for at boksen ved siden av "Preview" er markert, slik at du kan se hvordan endringene du gjør påvirker bildet.

6 Klikk på den diagonale linjen i tre stedene: midt på øverst i høyre hjørne av den andre boksen diagonalt fra bunnen og på nedre venstre hjørne av den andre boksen diagonalt fra toppen. Disse stabile punkter vil forhindre at andre områder av bildet fra å endre for mye, selv om de også kan justeres.

7 Flytt midten prikken opp å mørkne bildet som en helhet for et bilde som er ganske kjedelig med trist farge. Flytting av denne dot opp eller ned mørkere eller lysere midte skygger i bildet. Flytt den første prikken opp eller ned for å endre de lysere skygger av bildet. Flytt tredje prikk opp eller ned for å påvirke lysstyrken på bildets mørke skygger.

8 Endre "Channel" fanen øverst i dialogboksen for å "Cyan," Magenta "" Yellow "eller" Black "for å øke fargeintensiteten objekter med disse fargene i dem. Remake dine tre stabile prikker før du foretar justeringer. For eksempel er gress vanligvis laget av cyan og gult. for å gjøre gresset grønnere, justere "Kanal" tabs på "cyan" og "Yellow".

9 Flytt markøren over den delen av selve bildet du ønsker å komme fram til en pipette vises. Klikk på den og en åpen sirkel vises på diagonal linje som de fleste vil påvirke dette objektets farge. Klikk på den diagonale linjen hvor sirkelen dukket opp og flytte den opp til å øke den valgte fargen.

10 Plasser øye dropper over områder av bildet påvirkes for mye av fargejusteringene du gjør. Klikk på sirkelen som dukket opp på den diagonale linjen og flytte den ned for å ta ut noe av fargen for dette objektet.

11 Klikk "OK" når du er ferdig med å gjøre justeringer i alle farger som du ønsker å manipulere og er fornøyd med pop av farge i bildet.

Hint

  • Gjør fargene av enkeltobjekter pop mer effektivt uten å påvirke noen annen del av bildet ved å velge dette objektet først med lasso verktøyet og deretter bruke "Curves".
  • Vær spesielt oppmerksom på andre deler av bildet mens du gjør justeringer for å sikre at andre objekter ikke blir negativt påvirket. Bilder med mye farge i hele kan ha behov for ytterligere tiltak for å bli mer effektive, som å lage masker og gjøre bruk av lasso verktøyet.

© 2020 bni-mobile.com | Kontakt oss: webmaster# bni-mobile.com