Hvordan ReWire en telefonkontakt for bredbånd VoIP

December 9

Hvordan ReWire en telefonkontakt for bredbånd VoIP


VoIP-teknologi bruker bredbånd Internett slik at du kan foreta anrop ved hjelp vanlige faste telefoner. Bortsett fra en adapter som konverterer analoge signaler til digitale, og vice versa, VoIP ledninger og vanlig telefon ledninger bruker de samme metoder og materialer. VoIP kan tilpasses din husstand kabling og knekt, men det krever at du kobler fra telefonselskapet linjen og tilegne husholdningen linje for VoIP. Lær hvordan du bruker denne typen teknologi for å nyte besparelser i telefonen regninger.

Bruksanvisning

1 Åpne nettverksgrensesnittet enhet eller NID, boks utenfor ditt hjem og koble den modulære kontakten inne fra sin jack for å koble fra telefonselskapet linjen. Du må isolere din husstand telefonlinjen fra telefonselskapet linje for å hindre strøm og signaler fra å komme inn i din VoIP-systemet og forårsaker skade.

2 Pakk elektrisk tape rundt modulkontakten inne i NID og feste et stykke maskeringstape med ordene "Danger - Ikke koble" skrevet på den. Dekk jack med maskeringstape og skrive ordene "VoIP bare" for å forhindre at noen uhell plugge i kontakten.

3 Koble VoIP-adapter til din husstand telefon ledninger for å overføre kraft og signaler til telefon krets. Få telefon patch ledningen som fulgte med adapteren, koble den ene enden til veggkontakten, og koble den andre enden til RJ-11 telefonkontakt bak adapter.

4 Koble VoIP-adapter til Internett via ruteren eller modemet. Plugg den ene enden av Ethernet patch-kabelen som følger med adapter til den tilsvarende porten på baksiden av enheten, og koble den andre enden inn i ruteren eller nettverks modem. Løft et håndsett, lytt etter summetone, og ringe for å teste linjen.

Hint

  • Din elektriske installasjonen kan ikke brukes til VoIP hvis det fremdeles er koblet til telefonselskapet linjen --- dette vil føre til skade på VoIP systemet.

© 2020 bni-mobile.com | Kontakt oss: webmaster# bni-mobile.com