Net Nanny Problemer

July 31

Net Nanny er en populær Internet kontroll programvare som beskytter tilgangen til upassende nettsteder på Internett. Det har blitt til stor nytte, spesielt til foreldre som har barn hjemme og bruker Internett, som programvaren blokkerer tilgang til websider som inneholder eksplisitt innhold, samt overvåking av fildeling og direktemeldingsprogrammer. Net Nanny, men har også opplevd ulike glitches, noe som gjør programmet mindre nyttig i å beskytte mindreårige fra å misbruke Internett.

problemer

Blant de vanligste Net Nanny problemer som oppstår i dag er installasjonsproblemer, og motta en utløps varsel selv om abonnementet til den nevnte programvaren er fortsatt aktiv. Net Nanny deaktiverer også noen antivirusprogrammer som hindrer riktig installasjon, og det noen ganger også blokkerer all Internett-surfing når det er installert. Med hensyn til direktemeldinger, det er tilfeller når Net Nanny unnlater å sende epost til samtalelogger; det svikter også å arbeide i visse direktemeldingsprogrammer som Yahoo Messenger.

årsaker

Den viktigste årsaken til forskjellige Net Nanny problemer er anvendelsen av en skadet program. Korrupt programvare vil ikke installere og sette opp riktig, som det allerede er ødelagt og mangler visse deler som trengs for å fungere. Andre problemer, i mellomtiden, oppstår når programvaren ikke er oppdatert jevnlig eller når brukeren kjører en eldre versjon av programmet.

Reparere

For å fikse Net Nanny problemer, ville du må fjerne og installere en ny Net Nanny program på datamaskinen din for at det skal fungere ordentlig. Når du installerer ny programvare, være sikker på at filen ikke er skadet (som er gjort kjent med en feilmelding), og at det er den nyeste versjonen, slik at tidligere bugs og glitches ikke er til stede. The Net Nanny programvaren er også svært detaljert med sine installasjonskravene; de må følges for å unngå problemer med andre programmer som allerede er installert på datamaskinen.

Vedlikehold

For å nyte Net Nanny funksjoner til det fulle, er det anbefalt å bruke lovlig programvare og ikke prøve eller etterligning kopier. Prøveversjoner har et begrenset abonnement, mens imitasjon kopier mangler støtte for og har en tendens til å føre til problemer senere.

Råd

Som alle andre innholdskontrollprogrammer, er Net Nanny lett omgått, dermed blir det ubrukelig i å filtrere tilgang til forbudte nettsteder og overvåking chat utveksling. Dermed, hvis du bruker filter programvare som Net Nanny, det er også anbefalt at du utfører regelmessig manuell opprydding på datamaskinen for å sikre at andre brukere vil ikke være i stand til å komme til flagget nettsteder eller utføre andre Internett-aktiviteter som du har markert som forbudt.


© 2020 bni-mobile.com | Kontakt oss: webmaster# bni-mobile.com