The Best File Extension for digital projeksjon

October 10

The Best File Extension for digital projeksjon


Digitale projektorer kan nå håndtere mange forskjellige typer filer. Filtypen er utpekt av filtypen på Windows-plattformen. Utvidelsen er rekken av bokstaver etter perioden; for eksempel "filnavn.jpg" betegner filen som en JPEG-bildefil. Ved bruk av digitale filer for projeksjon, ved hjelp av en vanlig, sammenlignbar filtypen er en god idé.

.jpg

Den .jpg eller .jpeg filtype for JPEG-bilder er en av de mest brukte filtypen for bilder på internett og for digitale fotografier. Denne filtypen er den mest sannsynlig forlengelse for å bli gjenkjent av en digital projektor hvis det er å lese fra en flash-stasjon eller en datamaskin. I tillegg kan du justere kvaliteten på JPEG-fil ved hjelp av bilderedigeringsprogrammer.

PPT- eller PPS

PowerPoint filformater er blant de mest anerkjente filtyper for slide-show presentasjoner. PowerPoint-filer vanligvis ender i PPT, PPS, eller .pptx. Den .pptx krever Microsoft Office 2007 eller høyere for å lese, så det er lurt å lagre presentasjonen som PPT med mindre du er sikker på projektoren og datamaskinen du vil bruke kan lese nyere format.

Kvalitet

Bildekvaliteten på filen du vil prosjektet er like viktig som filtype selv. Mange projektorer for små kontorer og konferanserom fortsatt bruke 800-by-600 piksler. Dette er lavere enn nyere dataskjermer. HD-projektorer kan projisere opp til 1920 x 1080 piksler i full HD, og ​​vil kreve at du sparer en høyere bildekvalitet til å utnytte full oppløsning. Noen projektorer kan korrigere for en oppløsning som er for høy, mens andre vil forstørre bildet og ofte beskjære av kantene.

Størrelsesforholdet

I tillegg til filtype og bildeoppløsning er størrelsesforholdet, eller forholdet mellom et bildes bredde og høyde. De fleste digitale projektorer for konferanserom bruke en 4: 3-format. Dette forholdet er standard for mange programmer som PowerPoint. Bilder og filer som ikke passer til dette forholdet vil enten bli endret eller beskåret. Mange HD-projektorer bruker et sideforhold på 16: 9, langt større enn 4: 3. Hvis filen ikke er formatert til større bilde, vil projektoren noen ganger strekke bildet, noe som kan distrahere fra presentasjonen.


© 2019 bni-mobile.com | Kontakt oss: webmaster# bni-mobile.com