Hvordan Reset Flash BIOS

May 31

basic input og output system datamaskinens finnes på en CMOS-batteriet ligger på hovedkortet ditt. Hvis du glemmer BIOS passordet, eller du må fjerne alle BIOS-innstillinger for feilsøking, kan du tilbakestille BIOS ved å fjerne batteriet. Ikke tilbakestille BIOS med mindre du vet nøyaktig hva du gjør.

Bruksanvisning

1 Start datamaskinen på nytt og trykk på tasten oppført under oppstart for å komme inn i BIOS / CMOS setup. Sjekk menyen for å se om du kan nullstille BIOS-innstillingene via BIOS selv. Velg alternativet hvis det er tilgjengelig, og trykk "Enter". Lagre endringene ved hjelp av funksjonstasten eller knappen som er angitt av datamaskinens BIOS.

2 Slå av datamaskinen hvis BIOS ikke kan tilbakestilles gjennom programvaren. Ta ut strømkabelen og eventuelle eksterne kabler som er koblet til datamaskinen.

3 Fjern datamaskinen tårnet sak deksel. Standard sak fjerning metoder inkluderer skru den tilbake og skyve panelet av, ta hele panelet etter fjerning av festeskruene, trykke på en knapp eller låsen for å få panelet av eller åpne side tilgang vinduet.

4 Sjekk datamaskinens hovedkort for en BIOS reset jumper. På noen hovedkort, trenger du ikke å gjøre noe for å CMOS batteriet selv. I stedet, fjerner du en liten genser fra et sett av tilbakestillings pinnene på hovedkortet. Fjerning av denne genseren klarner og tilbakestiller BIOS-minnet. Hvis du ikke er sikker på hvor denne jumperen er, søke i området rundt runde CMOS-batteriet. Pinnene skal være merket som "Reset".

5 Sjekk ut CMOS-batteriet hvis hovedkortet ikke har en reset pin. Pop dette batteriet ut av hovedkortet med fingrene hvis det ikke er loddet til styret. Dette batteriet sletter ut dine BIOS.


© 2020 bni-mobile.com | Kontakt oss: webmaster# bni-mobile.com