Hvordan lage en DDRWT Client Bridge

June 19

Hvordan lage en DDRWT Client Bridge


En klient bridge er en trådløs Internett-tilkobling hvor det trådløse signalet reiser fra primær router til en sekundær kablet ruter. Denne trådløse broforbindelse kan være en utvendig en, koble signalet mellom to bygninger eller ethvert interiør som ble brukt til å utvide signalet til ulike deler av bygningen slik at du ikke trenger å kjøre en Ethernet-kabel fra en router til en annen gjennom vegger eller tak. Å la det trådløse Internett-signal å flyte jevnt fra en router til den andre du kan installere DD-WRT firmware til begge rutere.

Bruksanvisning

1 Åpne en nettleser og gå til DD-WRT- støttet enhet nettsted for å identifisere og laste ned riktig DD-WRT firmware for den primære router modell. Velg firmware-versjonen som følger med ruteren modell slik at du ikke murstein eller fryse ruteren.

2 Lag en mappe på skrivebordet, klikker du på den nedlastede ikonet to ganger, og velger å pakke ut komprimerte nedlasting til mappen du opprettet på skrivebordet.

3 Utfør en hard reset på ruteren ved å trykke og holde ruteren strømknappen i 30 sekunder. Koble ruteren fra strømuttaket uten å slippe knappen. Hold knappen inne i 30 sekunder. Koble ruteren til strømuttaket og fortsette å holde strømknappen i ytterligere 30 sekunder. Slipp knappen og la ruteren LED lys for å bosette seg i sitt vanlige tent konfigurasjon.

4 Koble en nettverkskabel til baksiden av ruteren og koble kontakten på den andre enden til datamaskinen der du lastet ned firmware. Denne kabelen brukes bare under installasjonen.

5 Åpne en nettleser og skriv inn ruterens IP-adresse. Standardadressen for de fleste rutere er 192.168.1.1. Hvis dette ikke er IP-adressen til ruteren, kontrollerer ruteren installasjonsinstruksjonene for nummeret.

6 Klikk på "Administrasjon" -kategorien for å gå inn i ruteren konfigurasjonsvinduet. Skriv ned sikkerhetsnøkkelen brukernavn og passord hvis du ikke husker det. Dette er den originale sikkerhetsnøkkelen du valgte da du først har installert ruteren. Trykk på "Firmware Upgrade" -knappen og finn firmware kjøre fil i mappen der du lagret den. Klikk "Upgrade" for å installere fastvaren.

7 Utfør en hard reset igjen som du gjorde i trinn 3 etter at installasjonen er fullført.

8 Koble ruteren og slå av datamaskinen. Fjern oppsett nettverkskabel og starte ruteren og datamaskinen til å surfe på internett trådløst.

9 Installer den sekundære kabelbasert klient bridge ruter i området du trenger det for å få det trådløse signalet, men i et område hvor du enkelt kan koble til andre kablede enheter.

10 Koble en nettverkskabel til nettverksporten på baksiden av andre kablet ruter og koble den andre enden til en datamaskin. Last ned og lagre DD-WRT versjon for denne ruteren. Lagre den i en mappe på skrivebordet som du gjorde for den første ruteren. Utfør en hard reset på denne sekundære ruter som du gjorde for den første ruteren i trinn tre.

11 Åpne en nettleser og skriv inn standard ruteren IP-adresse, som er 192.168.1.1. Klikk på "Administrasjon" -fanen og endre det siste sifferet i IP-adressen til et annet nummer. På denne måten ruteren IP-signalene vil ikke bli forvirret. Så hvis tallet er "er 192.168.1.1." Endre det til "er 192.168.1.2." Endre brukernavn og passord når du blir bedt om å gjøre det.

12 Klikk på "Wireless" -fanen og angi sikkerhetsnøkkelen du skrev ned, noe som samsvarer med samme sikkerhetsnøkkelen til den første ruteren. Klikk "Lagre" og gå til Wireless "Grunninnstillinger" side. Bytt trådløs modus for denne ruteren til "Client Bridge." Ta ut nettverkskabelen og surfe på Internett som du vanligvis gjør.


© 2020 bni-mobile.com | Kontakt oss: webmaster# bni-mobile.com