Den beste innstillingen for opplasting til YouTube ved hjelp av Windows Movie Maker

January 3

Den beste innstillingen for opplasting til YouTube ved hjelp av Windows Movie Maker


Windows Media Player er en del av operativsystemet Windows som lar deg importere, redigere og eksportere en video til Internett eller lagre den på en DVD-plate. Du kan også lagre video til datamaskinen din og laste den opp til YouTube. Når du lagrer video på YouTube, endre video innstilling til "Høy kvalitet video (stor)" eller "For HD-skjerm." Disse innstillingene gir en klar video som er lett å utvide til fullskjermmodus på noen datamaskin.

Windows Movie Maker

Når du er ferdig med å redigere videoen i Windows Media Player, klikker du på "Fil" og "Lagre filmfil." Klikk "Min datamaskin" og klikk "Next." Klikk "Next" og velg mappen der du vil lagre videoen. Klikk på "Andre innstillinger" og deretter "Høy kvalitet video (stor)." Klikk "Next" for å starte lagringsprosessen. Windows Movie Maker vil be deg når prosessen er fullført.

Windows Live Movie Maker

Hvis du bruker Windows Live Movie Maker, som er tilgjengelig på Windows 7 og Vista-systemer, klikk på "Fil" og "Lagre filmen." Klikk "For HD-skjerm." Klikk på pil ned ved siden av boksen til venstre for "Søk My videoer "overskriften. Velg katalogen du vil lagre videoen i. Skriv inn et navn i "File name" boksen og klikk "Lagre" for å starte lagringsprosessen. Windows Live Movie Maker vil be deg når prosessen er fullført.

Opplasting til YouTube

Naviger datamaskinens nettleser til youtube.com og klikk på "Logg inn" i øvre høyre hjørne av skjermen, hvis du ikke allerede er logget inn på tjenesten. Hvis du ikke har en YouTube-konto, klikker du på "Opprett konto" linken og følg instruksjonene på skjermen for å fullføre registreringsprosessen. Klikk på "Last opp" i øvre høyre hjørne. Klikk på "Last opp video" -knappen under overskriften "Video File Upload". Naviger til katalogen som inneholder Windows Movie Maker video. Dobbeltklikk på filen navn for å starte opplastingen. Skriv inn informasjon om videoen, inkludert tittel, beskrivelse, bestemte koder og søkeord som hjelper folk å finne videoen din i boksene under overskriften "Video informasjon og personverninnstillinger." Klikk på "Lagre endringer" -knappen for å lagre videoinformasjon. Klikk på linken under "Your video er live på" for å se videoen.

YouTube Restriksjoner

Videoen kan ikke overstige 15 minutter i lengde på YouTube med mindre du har en direktør, komiker, musiker eller Guru YouTube-konto. Videoen hosting nettstedet har også en størrelsesbegrensning på 100 MB med mindre du bruker You Tube Advanced Video Last opp søknad, tilgjengelig ved å klikke på "Prøv nå" under "Advanced Video Upload" overskriften på Video File Upload skjermen. For å registrere deg for en regissør, komiker, musiker eller Guru YouTube-konto, kan du klikke på brukernavnet ditt i øverste høyre hjørne av YouTubes hjemmeside og klikk på "Channel". Klikk på "Innstillinger" og klikk på pil ned til høyre for "Channel Type." Klikk på den type konto du vil bruke, og klikk på "Lagre endringer" -knappen.


© 2019 bni-mobile.com | Kontakt oss: webmaster# bni-mobile.com