Kan du kjøpe Ebony for din iPad?

October 6

Kan du kjøpe Ebony for din iPad?


Hvis du liker å lese den trykte versjonen av Ebony Magazine, kan du også ønsker å lese den digitale versjonen med Ebony programmet på iPad. IPad tilgang til Internett via Wi-Fi, slik at du kan laste ned Ebony app fra Apples App Store, og deretter kjøpe og laste ned utgaver av Ebony Magazine med programmet.

Magasiner på iPad

Apples iPad er en tablet datamaskin med 9,7-tommers berøringsfølsom skjerm, noe som gjør den egnet for lesing av digitale magasiner som Ebony som du laster ned via Wi-Fi. IPad Wi-Fi + 3G-modellen kan også kobles til Internett via mobildatanettverk, slik at du kan få spørsmål om Ebony selv når du er utenfor rekkevidde av en Wi-Fi hot spot.

Ebony Magazine

Ebony er et magasin som dekker afrikansk-amerikansk kultur, politikk, kunst og helse. Bladet har jevnlig profiler av afrikansk-amerikanske forfattere, filmskapere, politikere og andre figurer i notatet, og gir dekning på helse og velvære problemer som er av interesse for medlemmer av afrikansk-amerikanske samfunnet. Ebony kommer ut en gang i måneden på kiosk og av abonnement, samt å være tilgjengelig i digitalt format på iPad.

Få Ebony App

Trykk på iPad "Home" knappen under berøringsfølsom skjerm. Trykk på "App Store" ikonet. Trykk "Søk", skriv "Ebony", og trykk deretter på "Søk" igjen. Trykk på ordet "Ebony" fra listen over søkeresultater. Trykk på ordet "gratis" ved siden av ordet "Ebony" i appens beskrivelse, deretter trykker du på "Install", og deretter inn i din Apple-ID ved ledeteksten. De Ebony magasinet app laster ned og installerer på din iPad.

Kjøp Ebony Issues

Trykk på "Ebony" -ikonet på iPad hjem-skjermen for å starte programmet. Per dato for offentliggjøring, kan du ikke abonnere på Ebony Magazine til å automatisk motta hver ny utgave med iPad. I stedet må du laste ned hver utgave separat. Trykk på datoen for en sak du ønsker, så oppgir du Apple-ID ved ledeteksten, slik at kredittkortet er tilknyttet Apple-ID kan bli belastet for problemet.


© 2020 bni-mobile.com | Kontakt oss: webmaster# bni-mobile.com