Hvordan lage iPhone Mobilsvar Gjenta anrop

April 25

Hvordan lage iPhone Mobilsvar Gjenta anrop


IPhones bruke visuell voicemail, noe som betyr at telefonen gir deg en visuell representasjon av hvem som har forlatt deg en telefonsvarer og når samtalen kom inn. Den som ringer kan legge igjen en beskjed med mye relevant informasjon, og du kan ikke være i stand til å husker alt etter å ha hørt budskapet bare én gang. Imidlertid gjør iPhone det lett å gjenta enten hele eller en del av en melding.

Bruksanvisning

1 Gå til Telefon-programmet på din iPhone og trykk på «Voicemail" i verktøylinjen nederst på skjermen.

2 Trykk på en telefonsvarer en gang og deretter trykke på trekant umiddelbart til venstre for den som ringer nummeret (eller navnet, hvis samtalen er fra en kontakt) for å spille det. Gjenta meldingen ved å trykke på trekant en gang når meldingen er ferdig avspilt.

3 Gjenta bare en del av en melding ved å sette fingeren på sølv sirkel på slutten av det blå glideren, som ligger like ovenfor "Call Back" og "Delete" knappene. Flytt sirkelen til venstre; når du beveger sirkelen, en tidtaker til venstre for glidebryteren gjenspeiler hvor mange sekunder inn i samtalen sirkelen står på. Slipp sirkel når du har nådd den delen du ønsker å spille. For eksempel, hvis hele meldingen er 45 sekunder lang, flytter du glidebryteren tilbake til: 35 for å spille de siste 10 sekundene av talemelding.

Hint

  • Ringe tilbake til noen som forlot deg en telefonsvarer ved å trykke på den grønne "Ring tilbake" -knappen under meldingen.

© 2020 bni-mobile.com | Kontakt oss: webmaster# bni-mobile.com