Dele en bredbåndstilkobling

April 18

En typisk bredbåndsforbindelse har nok båndbredde til å håndtere flere brukere uten å skade ytelsen. Dele en bredbåndstilkobling lar deg sette opp servere, dele data mellom datamaskiner, eller ta din favoritt spillkonsoll på nettet på en litt lang avstand spillet.

Bruksanvisning

1 Aktiver "Internet Connection Sharing". Koble til en ekstra datamaskin til Internett via en krysset Ethernet-kabel. Kjør kabelen til datamaskinen som er koblet direkte til bredbånds kilde, for eksempel en veggkontakt eller et kabelmodem. Sett opp "Internet Connection Sharing" protokoller på datamaskinene for å dele forbindelsen.

2 Bruk en ruter. Kjør en Ethernet-kabel fra bredbåndskilden (kabelmodem eller DSL-modem, for eksempel) til en trådløs ruter. Konfigurere ruteren og koble datamaskinene til de åpne portene på baksiden av ruteren eller koble til ruteren om den trådløse funksjonen.

3 Sett opp en switch / hub. Koble til en nettverkssvitsj eller hub til bredbåndskilden og koble datamaskinene via Ethernet-kabel - du kan koble datamaskiner til alle utganger på bryteren / hub.


© 2020 bni-mobile.com | Kontakt oss: webmaster# bni-mobile.com