Hvordan kopiere beskyttet DVDer på en Mac

March 4

Hvordan kopiere beskyttet DVDer på en Mac


DVD-filmer er langt mer portabel enn eldre VHS-kassetter. Imidlertid kan en enkel scratch eller over eksponering for støv og sollys gjengi disken ubrukelig. Hvis dette skjer du er, for det meste, ute av lykken, og må kjøpe en annen film. Men hvis du eier en Mac er det mulig å sikkerhetskopiere kopibeskyttet DVD på datamaskinen, så lenge du har de riktige programmer på systemet ditt.

Bruksanvisning

1 Last ned og installer MacTheRipper (koblingen i Resources). Dette gratisprogrammet er i stand til å rippe innhold fra alle kopibeskyttet DVD. Ved å gjøre det, det kan du sikkerhetskopiere alle dine filmer uten å tvinge deg til å kjøpe dyr programvare eller nye disker.

2 Start MacTheRipper. Sett inn DVD-film i DVD-stasjonen. Vent litt. En automatisk DVD-programmet vil starte. Lukk den.

3 Klikk på "disk" -knappen i MacTheRipper hovedprogramvinduet. Klikk på "Go!" og DVD kommer til å begynne å kopiere. Denne prosessen kommer til å ta en stund (muligens en time eller mer.)

4 Lukk ut MacTheRipper når rip er fullført. Åpne "Disk Utility" for å starte et lite program som lar deg brenne CD-er og DVD-er.

5 Klikk og dra "DVD image" MacTheRipper laget på venstre side av skjermen (hvis det ikke vises automatisk.) Dette bildet vil bli funnet på skrivebordet ditt. Herfra er du fri til å brenne en ny kopi av DVD. DVDen vil ha nøyaktig samme meny og andre funksjoner som den originale disken.

Hint

  • Ikke bruk MacTheRipper til å kopiere filmer du ikke allerede eier, og ikke bruke programmet til å distribuere innholdet. Disse øvelsene er både ulovlig og du kan bli anmeldt.

© 2019 bni-mobile.com | Kontakt oss: webmaster# bni-mobile.com