Hvordan Bla i Twitter

April 7

Hvordan Bla i Twitter


I Twitter opprinnelige design, brukere måtte laste en ny side for å se eldre tweets. Med "Ny Twitter," brukergrensesnittet har blitt redesignet for å inkludere en auto-rulling hovedpanelet som viser alle de nyeste tweets i Twitter-feed. Hvis du aldri har brukt en nettside med en auto-scroll funksjon før, er det en liten læringskurve. Men selv den mest uerfarne Twitter-bruker mestre auto-scroll løpet av få minutter.

Bruksanvisning

1 Klikk og dra ned rullefeltet på høyre side av nettleservinduet. Hvis du har en rulleknapp på musen, kan du bruke dette i stedet. Rull ned så langt som siden vil la deg gå.

2 Vent til lasting symbolet nederst på siden for å forsvinne. Dette tar bare et sekund eller to. Når de eldre tweets har lagt i, kan du holde rulle ned. Hvis laste symbolet ikke vises, fortsetter du til trinn 3.

3 Klikk på "Try Again" linken under din Twitter feed. Hvis Twitter har tekniske problemer eller om det er et problem med Internett-forbindelsen, noen ganger auto-scroll vil ikke fungere skikkelig. Ved å klikke på lenken "Try Again" er vanligvis alt som trengs for å starte det fungerer igjen. Hvis koblingen ikke hjelper, sjekk for å sørge for at andre nettsteder legger inn riktig. Hvis du har tilgang til andre nettsteder, så problemet er med Twitter. Vent noen minutter før du prøver igjen.


© 2020 bni-mobile.com | Kontakt oss: webmaster# bni-mobile.com