Slik fjerner Net Nanny 4 uten passord

October 7

Slik fjerner Net Nanny 4 uten passord


Nanny Net 4 kan legge til fred i sinnet til foreldre som ønsker å sørge for at deres barn styre klar av visse nettsteder. Den spør som en foreldrekontroll, blokkerer ut banning og pornografiske nettsteder, og hjelpe deg å kontrollere hvilke bilder og informasjon barnet setter opp på deres blogg eller sosiale nettverk nettsteder. Men hvis du bare hadde lastet ned prøveversjonen av Nanny Net og besluttet å ikke lenger bruke programmet, men har ikke installasjonen passord, vil du finne at du kan ikke bare rett og slett gå til "Legg til / fjern programmer" for å avinstallere Nanny Net. Du må gå inn i Registerredigering til å fjerne programmet manuelt. Pass på å følge instruksjonene nøyaktig, siden noe gjort i Registerredigering ikke kan angres.

Bruksanvisning

1 Åpne opp "Start" -menyen på datamaskinen og gå til "Kjør" program. Åpne opp Registerredigering ved å skrive inn "regedit" i "Run" program "Open" -feltet og klikk "OK."

2 Finn "Min datamaskin" -mappen i Registerredigering, og trykk på "+" knappen ved siden av "Min datamaskin" for å få en undermappe. I undermappen finne "HKEYLOCALMACHINE" og trykk på "+" ved siden av den filen. I den nye sub-mappen, gå til "SOFTWARE" og trykk på "+" ved siden av den. Nå finner "Microsoft" og trykk på "+" ved siden av, og deretter finne "Windows" og trykk på "+" ved siden av den. I den nye sub-mappen finner "Current" og trykk på "+" ved siden av, og deretter gå til "Uninstall" og trykk på "+" ved siden av den. Til slutt, finne filen som leser "{51945e07-120d-4e78-A368-c4c8d5042d21}" og klikk direkte på denne linken. Hele katalogen bør lese "HKEYLOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftWindowsCurrentVersionUninstall {519 7-120d-4e78-A368-c4c8d5042d21}."

3 Høyreklikk på mappen i trinnet ovenfor, og trykke "Delete" alternativet. Dette vil ikke avinstallere Nanny Net, men det vil tillate deg å installere Nanny Net med et nytt passord, slik at du kan bruke "Legg til / fjern programmer" for å avinstallere det senere. Lukk ut av Registerredigering.

4 Installer Nanny Net 4 ved hjelp av Nanny Net filene fortsatt på datamaskinen din. Gå til "Start" -knappen og deretter "Søk" og skriv inn "WindowsTempNetNannyDownloads" hvis du har Windows 98 eller ME, eller skriv inn "Dokumenter og SettingsLocal SettingsTempNetNannyDownloads" for å finne filene.

5 Finn installasjonsfilen Nanny Net og kjøre den slik at den kopierer alle de nødvendige filene på datamaskinen din. Når det ber deg om å starte datamaskinen på nytt, sier "Ja." Når maskinen starter på nytt, må du ikke trykke "Aktiver" på Nanny Net. Hvis dette er en prøveversjon av Nanny Net og du må aktivere kontoen, kan du bruke følgende konto: Navn: NN512RT001100, Key: 90D2-400C-C17F-20FB.

6 Gå til "Control Panel" og åpne opp "Legg til / fjern programmer". Finn Nanny Net i listen over programmer, velger du den og trykker på "Avinstaller." Hvis du blir bedt om et passord nå, skriv inn "test123" og trykk "OK".


© 2019 bni-mobile.com | Kontakt oss: webmaster# bni-mobile.com