Hvordan stoppe Web Filter

May 31

Web filtre er ofte brukt av skoler og arbeidsplasser for å begrense Internett-bruken til kun det som er absolutt nødvendig for miljøet. Foreldre og ektefeller ofte også bruke disse filtrene til å kontrollere hva brukerne av sine PCer får lov til å gjøre. Mens de fleste bruk av disse filtrene er ansett for å være helt greit, noen ganger filtre blokkerer ting som de egentlig ikke skulle blokkere.

Bruksanvisning

1 Klikk på "Start" -knappen og velg "Control Panel".

2 Dobbeltklikk på "Legg til / fjern programmer" -ikonet i "Control Panel".

3 Velg "Net Filter" og "Web Content Filter". Klikk "Fjern" og deretter "Next" og til slutt "Finish". Hvis disse programmene ikke er i Legg til / fjern programmer-mappen, er det ikke så farlig som det betyr bare at web filter blokkerer nettsider innenfra "Internet Explorer" og du må redigere disse innstillingene i neste trinn.

4 Lukk "Legg til / fjern programmer" -mappen. Dobbeltklikk på "Internet Options" innenfor "Control Panel". En boks vil da vises med Internet Explorer-innstillinger.

5 Klikk på "Innhold" -fanen og deretter "Aktiver" for å se hva innholdet er i ferd med å bli blokkert.

6 Velg hver kategori, og flytt glidebryteren helt til venstre bort fra "Ingen".

7 Klikk på "Apply" og deretter "OK" for å bruke de nye filterinnstillingene. Klikk "OK" igjen for å lukke boksen.

8 Start datamaskinen på nytt. Dobbeltklikk på "Internet Explorer" etter at datamaskinen har startet på nytt, og du vil være i stand til å få tilgang til de tidligere blokkerte nettsteder og innhold.

Hint

  • Ikke rot med noen av de andre innstillingene i Internet Explorer, med mindre du er kunnskapsrik. Internet Explorer har mange innstillinger som i stor grad påvirke din PC evne til å få tilgang til enkelte nettsider, er det lett å gjøre noe som virkelig hemmer din evne til å se visse ting.

© 2020 bni-mobile.com | Kontakt oss: webmaster# bni-mobile.com