Hvordan kan jeg få en gratis Net Nanny?

February 14

Internett er en verden av informasjon og timer med moro for mange mennesker. Internett inneholder også en rekke pedagogiske verktøy for barnet eller barna, men det er farer som lurer på internett også. Beskytte barnet eller barna fra svindlere, tvilsomme nettsteder og chatterom starter med deg. Det finnes en rekke gratis Net Nanny-type programmer tilgjengelig for å hjelpe deg med å overvåke hva ditt barn eller barn gjør mens du surfer på Internett.

Sofotex Parental Control Filter

En gratis Net Nanny-type program er Sofotex foreldrekontroll filter. Programmet lar deg sette hva slags innhold som skal blokkeres, og hvilke programmer som kan og ikke kan nås. Programmet overvåker også hvilke nettsteder blir sett. Sofotex sin Parental Control Filter er tilgjengelig for Windows-operativsystemet (se Ressurser).

K9 Web Protection

K9 Web Protection er en annen gratis Net Nanny-type program er tilgjengelig for nedlasting. K-9 Web beskyttelse er en lett-å-bruke Internet filtrering program tilgjengelig for Windows-operativsystemet og fungerer med Internet Explorer, Firefox og andre nettlesere. Programmet er kun til hjemmebruk. Du må registrere seg med nettstedet og få en lisensnøkkel før du installerer programmet (se Ressurser).

KidLogger

KidLogger er en lett-å-bruke, åpen kildekode Net Nanny-type program som ikke bare er en Internett-innhold filer, men inkluderer også et tastetrykk logger slik at du kan se hva barnet eller barna er å skrive mens du er på datamaskinen. KidLogger logger også chat room diskusjoner, programmer og dokumenter åpnes og bilder og filmer så. Programmet er laget for operativsystemet Windows (se Ressurser).


© 2020 bni-mobile.com | Kontakt oss: webmaster# bni-mobile.com