How to Program Mobiltelefoner med Java-programmering

November 28

How to Program Mobiltelefoner med Java-programmering


Mobiltelefoner har fått utbredt adopsjon og er en viktig plattform for programvare. Java er en av de ledende programmeringsspråk og har ulike program programmerer grensesnitt (API) tilgjengelig for å tilrettelegge for programmering for mobiltelefoner. Sun gir Java 2 Mobile Edition (J2ME) som den primære API for programmering mobiltelefoner. Mange mobiltelefon leverandører gi Software Development Kit (SDK) som gjør forbedrede fasiliteter som kan brukes av J2ME-programmer.

Bruksanvisning

Java-programmering for mobiltelefoner

1 Tilegne seg en mobiltelefon som støtter Java-programmer.

2 Alternativt til trinn 1 nedlasting og sette opp en mobiltelefon emulator. Emulatorer er gitt av mobiltelefon leverandører og mobiltelefon SDK leverandører som Nokia, Motorola og Google.

3 Last ned Software Development Kit (SDK) du planlegger å bruke for å utvikle programmene. SDK-er er tilgjengelig fra ledende mobiltelefon leverandører som er nevnt i trinn 2.

4 Last ned og installer en Integrated Development Environment (IDE) som Eclipse eller NetBeans. De IDE har spesielle utgaver som EclipseME eller plugins for mobil utvikling.

5 Lag en Java 2 Mobile Edition J2ME prosjektet og implementere java mobile programmet.

6 Test java program i emulator eller mobiltelefonen.

7 Eventuelt registrere med relevant en applikasjonsbutikk for å publisere mobilprogram og gjøre den tilgjengelig for nedlasting på andre mobiltelefoner. Søknad butikker er vert for ledende mobiltelefon leverandører.

Hint

  • Foruten Sun J2ME API, er Googles Android et annet miljø som kan brukes til å utvikle Java-programmer for mobiltelefoner.
  • Pass på at du setter opp kompatibel mobiltelefon, emulator og SDK som brukes for mobiltelefonen applikasjonsutvikling.

© 2020 bni-mobile.com | Kontakt oss: webmaster# bni-mobile.com