Hvordan du oppdaterer Office Communicator kontaktlister

April 8

Microsoft Office Communicator er et enhetlig program for kommunikasjon, som bidrar til å øke produktiviteten ved å tillate brukere å samarbeide med andre mennesker fra ulike steder og tidssoner. Søknaden gir en rekke alternativer for å kommunisere, inkludert chat, desktop deling, tale og video. Søknaden er integrert med andre Office-programmer, inkludert Word, Excel, Power Point, OneNote, Groove og Sharepoint. Dette tillater folk å arbeide praktisk talt på alle typer prosjekt, uavhengig av plassering.

bruksanvisning

1 Lansere Office Communicator på datamaskinen.

2 Bruk søkefeltet på søknaden om å skrive inn e-postadressen eller navnet på personen du ønsker å legge til i kontaktlisten. Ved å søke etter denne personen, vil Communicator liste alle brukere fra Active Directory Domain Service, Microsoft Outlook og samarbeidsklienten, kontaktliste.

3 Dra navnet på personen fra ruten Søkeresultater for Communicator og slippe den i kontaktlisten. Når du legger til en person i kontaktlisten, får personen en melding som indikerer at han har blitt lagt til din kontaktliste.

4 Slette en kontakt ved å velge ham og klikke "Slett kontakt." På denne måten kan du oppdatere din Communicator kontaktlisten ved å legge til og slette kontakter.


© 2019 bni-mobile.com | Kontakt oss: webmaster# bni-mobile.com