Hvordan sette opp en trådløs bredbåndsruter

January 26

Hvordan sette opp en trådløs bredbåndsruter


Trådløse bredbåndsrutere er ryggraden i mange hjem eller kontor nettverk. Ruteren er enheten som tar internett signal fra bredbåndsmodemet og distribuerer den over nettverket. Mange av dagens & # 039; s trådløse bredbåndsrutere levere en rekke tjenester med forhåndsinstallerte trådløse sikkerhetsfunksjoner, skriverdeling evne og kapasitet til å koble flere datamaskiner til Internett. Heldigvis er router oppsett enkel og kan være ferdig i noen få trinn.

Bruksanvisning

1 Koble alle enheter fra bredbånd DSL eller kabelmodem og slå av modemet. Sørg for å fjerne eventuelle nettverk eller USB-kabler som er koblet til modemet & # 039; s internett eller Ethernet-porter. Fjern strømkilden fra modemet hvis det er nødvendig.

2 Plugg den ene enden av en Ethernet-kabel til Ethernet-porten på kroppen av bredbåndsmodemet. Sett den andre enden av kabelen i en av portene merket "Internet", "WLAN" eller "WAN" på baksiden av ruteren. Slå modemet på og vente på det å koble til Internett før du slår på den trådløse ruteren.

3 Koble en Ethernet-kabel fra en av portene på datamaskinen til en av "Internett" Ethernet-porter finnes på baksiden av ruteren. Ta oppsett-CD som følger med ruteren og sett den inn i CD-stasjonen.

4 Konfigurer tilkoblingen og sikkerhetsinnstillingene for ruteren i installasjonsveiviseren som vises når datamaskinen leser CDen. Skriv inn ønsket navn eller SSID for ruteren & # 039; s nettverk og angi WEP eller WPA passord som vil være nødvendig for å få tilgang til nettverket. Still et administrativt passord for den trådløse ruteren for å kontrollere sikkerhetsinnstillingene og andre funksjoner. Noter disse passord og SSID og lagre dem på et sikkert sted for sikker oppbevaring i tilfelle du glemmer dem. Lagre endringene for ruteren og avslutte installasjonsveiviseren.

5 Koble nettverkskabelen fra datamaskinen til ruteren. Det trådløse bredbåndsruter er nå satt opp, og kan levere Internett-tilkobling til trådløse-kompatible datamaskin i serien.


© 2019 bni-mobile.com | Kontakt oss: webmaster# bni-mobile.com