Enkel måte å oppdatere drivere

September 15

Drivere er filer som Windows bruker til å gjenkjenne alt fra skriveren til tastaturet til skjermen du bruker for å lese denne artikkelen. Alle trenger dem, men noen ganger Windows kan ikke identifisere noe nytt som du har koblet til (spesielt hvis det er en ny installasjon). Kanskje du har noen drivere på en disk, men de ser ganske gamle. Hva er en person å gjøre?

Windows-oppdatering

Enkel måte å oppdatere drivere


Heldigvis har Microsoft kommet en lang vei siden 1995. Det meste av det du trenger for å få alt knirkefritt bør være tilgjengelig fra Windows Update. I Vista er denne tjenesten integrert i skrivebordet. I XP, vil du få tilgang til det gjennom Internet Explorer. Uansett, den enkleste måten å få tilgang til det er å klikke på "Start" -knappen, deretter "Alle programmer" og deretter "Windows Update." Du må kanskje klikke seg gjennom noen ledetekster, men til slutt Microsoft vil skanne datamaskinen for eventuelle nødvendige oppdateringer og presentere dem til deg i en liste. Høyt prioriterte oppdateringer er valgt som standard. Ellers merker av for andre ting du ønsker. Windows Update skal gjenkjenne datamaskinens interne og eksterne komponenter, laste ned oppdateringer, installere dem og be deg om å starte på nytt.

Bokmerke nedlastingssteder

Selvfølgelig, det er tider når Windows Update ikke gjenkjenner noe. Eller du bruker et skjermkort som får oppdateringer på månedlig basis fra produsenten. Microsoft sertifiserer alle oppdateringene er tilgjengelige gjennom sin tjeneste, og det tar tid. Så de siste oppdateringene fra produsenten er ikke alltid tilgjengelig. I så fall må du gå til produsentens hjemmeside. Bookmark nedlastingssidene for alle komponenter dine som får hyppige oppdateringer. På den måten trenger du ikke å grave rundt Google eller bedriftens nettsted neste gang.

Når du velger å gå denne ruten, vil oppdateringene vanligvis installere seg selv; du dobbeltklikker på oppdatering når du har lastet den ned, klikk gjennom noen ledetekster, og start datamaskinen på nytt. Men noen ganger nyere driver ikke har sin egen installasjonsprogrammet, og vi må gjøre det manuelt. Det er der Device Manager kommer inn.

Gjør det den gammeldagse måten

Enkel måte å oppdatere drivere


I Windows XP, klikker du på "Start" -knappen, velg "Kjør" og skriv inn "devmgmt.msc" (uten anførselstegn). I Vista, klikker du på "Start" -knappen, og skriv devmgmt.msc i søkeboksen. Dette vil åpne vinduet Enhetsbehandling.

Nå, forhåpentligvis du vet hvilken type enhet du oppdaterer. Klikk på "+" tegnet ved siden av den for å se hvilken modell av enheten. Velg den modellen, høyreklikker du på den, og klikk på "Oppdater driver." Den vil spørre deg om du ønsker å koble til Internett. Velg "Nei, ikke denne gangen" og klikk på Neste. Deretter "Installer fra en liste eller en bestemt plassering." I det neste vinduet, merk av i boksen ved siden av "Inkluder denne plasseringen i søket," bla til hvor driveren er, og klikk "OK." Klikk neste, og Enhetsbehandling skal gjenkjenne driveren i noen få sekunder. Klikk gjennom noen flere ledetekster og deretter starte datamaskinen på nytt.


© 2020 bni-mobile.com | Kontakt oss: webmaster# bni-mobile.com