Hvordan laste opp et bilde på Internett

August 14

Hvordan laste opp et bilde på Internett


E-postsystem som ble utviklet i det siste tiåret av det 20. århundre har forbedret måten mennesker kommuniserer med hverandre. For teknologisk avanserte studenter, kan dette innebære å peke et kamera-telefon til en venn, trykke på noen knapper og umiddelbart personens bilde kan overføres til en tredjepart eller et stort nettverk av elektroniske kontakter. For de som kanskje ønsker å sende en kopi av en gammel baby bilde til en kjær, er prosessen mer involvert, men kan også føre til en bedre forståelse av hvordan digitale bilder kan overføres av internett.

Bruksanvisning

Prosessen

1 Åpne en ny mappe på skrivebordet og merk den for bruk som et sted å lagre den opprinnelige kopien av din farge fotografi. En slik etikett kan lese "Pictures baby", "Nye Portretter" eller "Bilder familie."

2 Slå på skanneren og legg fotografiet med forsiden ned på skjermen.

3 Skann bilde og importere bildet til den nye mappen du nettopp opprettet i første trinn.

4 Åpne en ny mappe og merke denne mappen som "Web Pictures" eller noe lignende.

5 Åpne programmet og importere det skannede bildet inn i programmet. Hvis du har et digitalt kamera, kan bildet bli direkte overført til datamaskinen med en USB-kabel eller ved å fjerne mediekortet fra kameraet og plasserer den lagringsenhet i en mediekortleser.

6 Re-size bildet, slik at bildet blir konvertert til web-format. Bilder for web må konverteres til en oppløsning på 72 piksler per tomme og trenger å være i en jpg, png eller GIF-format. Jpg er den desidert mest brukte bildefilen for opplastede bilder. Prosessen for å endre størrelsen på bildene varierer mellom de ulike programmene.

7 Klikk på bildet og deretter åpne "File" overskriften i Photoshop. Deretter trykk på "Save for Web" -kommandoen til å justere størrelsen og kvaliteten på bildet før det er mindre enn 100 kB; deretter traff OK og plassere bildet i "Web Pictures" -mappen.

I Picasa, dobbeltklikker du på eksportikonet nederst på Picasa siden. Dette åpner en "Export til mappe" boksen, hvor alt du trenger gjøre er å flytte glidebryteren skala for å redusere størrelsen. Juster bildekvalitet og trykk "eksport".

Fyrverkeri brukere kan sjekke "Ressurser" for spesifikke skalering instruksjoner.

8 Send bildet til en venn som e-postvedlegg eller bildet kan lastes opp direkte til blogging nettsteder, diskusjonsfora eller annen offentlig eiendom ved hjelp av overføringssystemet levert av elektronisk enhet.

Hint

  • Picasa kan lastes ned gratis fra Google.
  • RAW-formater variere litt med kameramerke og bilder fra noen mindre kjente kameraer er kanskje ikke kompatibel med alle typer programvare.
  • Vannmerking bildene kan bidra til å forhindre bildetyveri og er tilgjengelig i de fleste programmer.
  • Sjekk retningslinjene for enhver offentlig nettsted som Flickr eller Wikipedia før du legger bildene dine på nettet.

© 2020 bni-mobile.com | Kontakt oss: webmaster# bni-mobile.com