Hvordan stoppe spam Pop Ups

July 4

Spam pop-up-annonser er ikke bare irriterende når du surfer på Internett; de kan også være farlig fordi hackere bruker dem til å laste ned tracking cookies og andre skadelige programmer som kan skade datamaskinen. De dukker opp når du besøker visse nettsteder og tregere nettleserhastighet ved å konsumere mengder RAM (minne). Selv om det ikke er mulig å stoppe spam pop-up-annonser helt, kan du ta skritt for å fjerne de fleste av dem og beskytte datamaskinen mot ondsinnet aktivitet i prosessen.

Bruksanvisning

1 Slå på pop-up blocker på din nettleser. De fleste nettleser som Internet Explorer, Mozilla Firefox og Safari inkluderer innebygd pop-up blokkering for å stoppe spam annonser. Hvordan slå på pop-up blocker varierer med forskjellige nettlesere, men kan generelt utføres fra verktøyene (Internet Explorer, Mozilla Firefox) eller preferanser (Safari) menyen.

2 Last ned og installere en tredjeparts verktøylinje som inkluderer kraftige pop-up blokkering verktøy for å støtte nettleseren. Verktøylinjer som Google, Yahoo! og Dogpile er gratis og inkluderer pop-up blokkering for å stoppe spam annonser.

3 Kjør spyware fjerning verktøy for å bli kvitt sporingskapsler og annen spyware installert datamaskinen ved spam pop-up-annonser. Last ned og installer et gratis program som AVG (se Ressurser) hvis du ikke har en spyware flytting verktøyet. AVG er et antivirusprogram som inkluderer en innebygd spyware remover.

4 Start programmet etter at den har installert, og klikk på «Oppdater» -knappen på venstre panelet for å installere de nyeste spyware og virusdefinisjoner. Klikk "Scan" og slette alle oppdagede tracking cookies (egad.yieldmanager) og ondsinnede filer.

5 Tøm nettleserens buffer og historie ofte for å fjerne rotet som spam pop-up legger bruke til å forsøke å stjele personlig informasjon. Tømme nettleserens cache og historie varierer avhengig av nettleseren, men kan generelt utføres fra nettleseralternativer konsollen.


© 2019 bni-mobile.com | Kontakt oss: webmaster# bni-mobile.com