Webkameraet på min Dell 1525 laptop ikke virker

May 29

Den integrerte webkameraet på en Dell Inspiron 1525 er avhengig av drivere, programvare som gjør at enheten kan arbeide med firmwaren på den bærbare datamaskinen. Hvis meldings og videoprogrammer ikke kan oppdage webcam, problemet er vanligvis utdatert eller skadet drivere. Hvis du ikke klarer å ta opp video, konferanse eller chat, gir Dell løsninger for å maksimere 2,0 MP oppløsning kameraets ytelse.

årsaker

Den integrerte webkameraet på din Dell Inspiron 1525 slutter vanligvis å virke hvis føreren mangler, er skadet eller ødelagt. I noen tilfeller oppstår dette problemet når du oppgraderer operativsystemet. En eller flere installerte programmer og programmer kan også forstyrre webcam sjåfør. Ved hjelp av Enhetsbehandling, kan du kontrollere om driveren er skadet eller avinstallert. I Enhetsbehandling blir webcam oppført i "Imaging Devices" -delen. Når du åpner Device Manager fra Start-menyen, vises et spørsmål eller utropstegn vanligvis ved siden av enheten hvis den ikke fungerer som den skal. I tillegg, hvis ett eller flere programmer ikke kan oppdage webkamera eller vise en "Ingen enhet funnet" feilmelding, må du installere kameraets drivere.

Oppdater

Laste ned og installere den nyeste driveren for det integrerte webkameraet gjør at enheten kan kommunisere med firmware på datamaskinen. De nyeste driverne er tilgjengelige på Dells nettsider. Når du laster dem ned, følg installasjonsveiviseren for å trekke ut og installere filen. Når prosessen er ferdig, må du starte datamaskinen på nytt for at endringene skal tre i kraft.

Rolling Back

Hvis det integrerte webkameraet driver ikke er slik at kameraet kan kommunisere med Inspiron 1525, rulle tilbake driveren gjenoppretter den forrige versjonen. Rulle tilbake er spesielt nødvendig hvis enheten ikke vil fungere med en oppdatert driver. Hvis du åpner Enhetsbehandling og dobbeltklikk det integrerte webkameraet i "Imaging Devices" -delen, åpnes vinduet webcam egenskaper. Klikk på "Rull driver tilbake" for å gjenopprette den forrige versjonen. Omstart datamaskinen gjør at endringene skal tre i kraft.

Tips

Hvis det tidligere installerte driveren er fortsatt på datamaskinen, i noen tilfeller kan det føre til installasjonskonflikter når du installerer en oppdatert versjon. For å unngå å kjøre inn i installasjonsproblemer, må du avinstallere driveren fra Device Manager før du installerer en ny, oppdatert kopi.


© 2020 bni-mobile.com | Kontakt oss: webmaster# bni-mobile.com