Slik installerer Janus

June 9

Janus er et dataprogram for astrologi utviklet av New Zealand selskap Astrologi House. Programmet har evnen til å utføre beregninger som trengs for å produsere en rekke astrologi diagrammer og rapporter, og etter at du oppretter et diagram for deg selv, kan du lagre det og har Janus last den automatisk neste gang du bruker programmet. Janus er tilgjengelig som en fysisk eller nedlastbart retail produkt. Du kan også laste ned en prøveversjon fra astrologi House nettstedet.

Bruksanvisning

1 Sett inn installasjonsplaten Janus eller dobbeltklikke på filen "InstallJanus4P3.exe" som du har lastet ned fra astrology-house.com.

2 Klikk "OK" og deretter velge "Setup" for å trekke ut Janus installasjonsverktøyet fra arkivet. Installasjonsverktøyet laster automatisk.

3 Velg "OK" når "Janus Setup" vises.

4 Undersøk lisensavtalen Janus Software, og klikk på "Godta" for å fortsette med installasjonen da.

5 Trykk på "Change Directory" knappen for å velge en mappe å installere Janus programvaren i, eller klikk på datamaskin-ikonet i øverste venstre hjørne av vinduet for å installere Janus i mappen "C: \ Program Files \ Janus 4." Verktøyet installerer Janus i den valgte mappen

6 Velg "OK" når meldingen "Janus oppsettet er fullført" vises.

7 Start Janus fra "Alle programmer" område på Start-menyen.

8 Trykk på "Enter Registrering Key" knappen for å legge inn serienummeret for Janus hvis du har kjøpt den endelige versjonen av programvaren. Hvis du lastet ned prøveversjonen, klikk på "Close" for å begynne å bruke programmet.


© 2020 bni-mobile.com | Kontakt oss: webmaster# bni-mobile.com