Hvordan lage Star Wars Force Lightning Med Photoshop

January 8

Lightsabers er ikke den eneste Star Wars spesiell FX som kan opprettes i Photoshop. Du kan også opprette Force Lightning effekt brukes av mørke Jedi og Sith Lords som Grev Dooku og Darth Sidious hele sagaen. Denne effekten kan brukes på en hvilken som helst bilde du velger.

Bruksanvisning

1 Åpne et nytt dokument ved å velge "File" og deretter "Ny" eller ved å trykke Ctrl + N (på en PC) eller Cmd + N (på en Mac). Opprett et nytt dokument med en bredde på 500 og en høyde på 200. Kontroller at forgrunnsfargen er satt til svart og bakgrunnsfargen er satt til hvit. Hvis de ikke kan tilbakestille dem til denne innstillingen ved å trykke D på tastaturet.

2 Velg Gradient verktøyet ved å trykke G på tastaturet. Hvis Paint Bucket verktøyet er satt som standard bare klikk og hold nede museknappen over Paint Bucket ikonet og velg Gradient verktøyikonet. Sett gradient til «Linear Gradient" og gradient typen til «forgrunn til bakgrunn."

3 Hvordan lage Star Wars Force Lightning Med Photoshop

Klikke og dra markør vertikalt fra toppen til bunnen av bildet for å skape en stigning som er svart på toppen og hvite nederst.

4 Velg "Filter" og deretter "Render" og klikk på "Difference Clouds».

5 Hvordan lage Star Wars Force Lightning Med Photoshop

Invertere bildet ved å velge "Bilde" og deretter "justeringer" og deretter "Invert" eller ved å trykke Ctrl + I (på en PC) eller Cmd + I (på en Mac).

6 Hvordan lage Star Wars Force Lightning Med Photoshop


Juster bilde nivåene ved å velge "image" og deretter "Justeringer" og deretter "nivåer" eller ved å trykke Ctrl + L (på en PC) eller Cmd + L (på Mac). Den nivåer dialogboks åpnes. Sett midt inngangsnivået til 0,10 eller dra justerings pilen sentrum nivå hele veien til høyre.

7 Hvordan lage Star Wars Force Lightning Med Photoshop


Åpne et bilde som du vil legge til Force Lighting. Det kan være lurt lynet til oppover i stedet for venstre til høyre. Hvis dette er tilfelle, rotere bildet 90 grader mot klokken ved å velge "Bilde" og deretter "Rotate Canvas" og velg "90 CCW."

8 Hvordan lage Star Wars Force Lightning Med Photoshop


Velg flytteverktøyet ved å trykke på V på tastaturet. Klikk på bildet av lyn og dra det til det bildet du vil legge til lyn effekt. Den lyn vises nå som et andre sjikt på bildet.

9 Hvordan lage Star Wars Force Lightning Med Photoshop


Endre Blend Mode til "Screen".

10 Bruk flytteverktøyet igjen for å plassere lyn der du ønsker det. Du kan også være lurt å endre størrelsen eller reorientere lynet. Den beste måten å gjøre dette på er med Free Transform funksjonen. Velg "Edit" og deretter "Free Transform" eller trykk Ctrl + L (på en PC) eller Cmd + L (på Mac). Juster størrelsen og retningen på lyn som det passer deg og trykk på Enter eller klikk på haken for å aktivere endringene.

11 Nå som du har lynet på plass, åpner Hue / Saturation menyen ved å velge "Image" og deretter "justeringer" og deretter "Hue / Saturation" eller ved å trykke Ctrl + U (på en PC) eller Cmd + U (på en Mac) .

12 Hvordan lage Star Wars Force Lightning Med Photoshop


I Hue / Saturation menyen sørge for at "Fargelegg" er avmerket deretter justere nyansen og metningen glidere til du får blå-farget lyn. I eksempelet en nyanse av 229, metning på 89, og Lightness fra 0 brukes, men du kan spille med verdiene til du oppnår ønsket effekt.

Hint

  • Du kan lage en Photoshop Handling for denne prosessen å gjøre å opprette flere lyn enklere i fremtiden.

© 2019 bni-mobile.com | Kontakt oss: webmaster# bni-mobile.com