Hvordan åpne MS Office Access i Openoffice

November 17

Hvordan åpne MS Office Access i Openoffice


Microsoft Access er et database program som tillater brukere å kompilere, analysere og organisere informasjon i nesten ubegrensede konfigurasjoner. Mange kunde- eller inventar-styringssystemer er basert på enkle tilgang stil databaser. Openoffice er et gratis alternativ til Microsoft Office-pakken som gir brukerne sammenlignbare funksjoner uten kostnader. Openoffice inneholder en database komponent stand til å åpne og redigere Microsoft Access databaser.

Bruksanvisning

Opprette en datakilde i Windows

1 Gå til "Start" -menyen og naviger til "Innstillinger" og deretter "Control Panel".

2 Dobbeltklikk på "Administrative verktøy."

3 Dobbeltklikk på "datakilder (ODBC)", og velg "MS Access-database." Gå til "System DNS" -kategorien, og klikk "Legg til".

4 Velg "Microsoft Access Driver" fra listen over alternativer, og klikk "Finish".

5 Skriv inn navnet på Microsoft Access database du oppretter en kobling til i "Navn" -feltet, og klikk "Velg" fra databasen boks på skjermen. Dette vil trekke opp et vindu som kan brukes til å bla til databasen. Velg databasen, klikk på "OK", og klikk deretter "OK" på neste skjermbilde.

6 Klikk på "OK" på Administrator vinduet ODBC Data Source, og gå ut av kontrollpanelet.

Opprette Openoffice Data Link

7 Åpne Openoffice ved enten å klikke på ikonet på skrivebordet eller navigere til programmet gjennom programlisten i "Start" -menyen.

8 Velg "Datakilder" fra Verktøy-menyen, og klikk "Ny datakilde."

9 Gi datakilden et navn, velger du ODBC som databasetype, og bla deg frem til ODBC kilden som du nettopp opprettet i Windows. Trykk på "Apply" og deretter "OK." Du kan nå åpne og bruke Microsoft Access-data i Openoffice.


© 2020 bni-mobile.com | Kontakt oss: webmaster# bni-mobile.com