Anbefalt Chrome-utvidelser

June 23

Anbefalt Chrome-utvidelser


Google Chrome har hundrevis av utvidelser tilgjengelig for å legge forskjellig funksjonalitet i nettleseren din. Det er utvidelser rettet mot å forbedre dine søk, påskynde din surfing, vise filtyper i nettleseren din grensesnitt og for å sjekke e-posten din. Det er en utvidelse for å blokkere annonser, og det vil også blokkere Google-annonser.

AdBlock

AdBlock er en utvidelse opprettet for å blokkere annonser på nettsteder, og det er effektivt. Du kan ikke engang merke annonsene er borte når du besøker nettsteder etter installasjonen, men de er. Google Chrome ber deg umiddelbart etter installasjon for å se om du fortsatt vil tillate sine tekstannonser, men hvis du lar alternativknappen ukontrollert og klikk "Fortsett", tekstannonser er blokkert, også.

SearchPreview

SearchPreview er en utvidelse som legger en liten forhåndsvisning av websider til hver oppføring i et Google-søk. Så hvis du leter etter et sted og ha et minne om hvordan det ser ut, vil denne utvidelsen gjør søker enklere. Det ser ikke ut til å bremse Googles søker ned noen, heller.

panelize

Panelize er en utvidelse som installerer en ny meny til øverst til høyre i Chrome-vinduet. Når du klikker på menyen, kan du åpne alle fanene i et panel, som en mindre, enklere versjon. Dette er spesielt effektivt for nettsteder som e-post som du pleier å la være åpen i en fane som normalt, og det fungerer enda bedre med en e-post melderen.

Last.fm Free Music Player

Den Last.fm gratis musikkspiller er en radio installert i nettleseren din. Ved første, det bare tar deg til Last.fm området, men når du har valgt et par sanger, det lærer dine preferanser og gir deg lister over sanger av artister du allerede har valgt. Gjør en konto på Last.fm å maksimere Chrome-utvidelsen.


© 2020 bni-mobile.com | Kontakt oss: webmaster# bni-mobile.com