Hvordan brenne en lyd-CD med en Command Line

August 18

Hvordan brenne en lyd-CD med en Command Line


I moderne databehandling, er de fleste av CD-brenning prosesser gjennomføres gjennom et grafisk grensesnitt som lar alle aspekter av den brennende prosessen for å bli overvåket gjennom en rekke museklikk. Men noen ganger er det nødvendig å være i stand til å brenne en lyd-CD med en kommandolinje-grensesnitt, enten gjennom personlig preferanse eller fordi hjemmelaget dataprogram sender kommandoer i kommandolinjen.

Bruksanvisning

1 Samle alle sporene du ønsker å brenne til CD i en mappe. Endre navn på filene til spornummeret du ønsker for dem, som kommandolinje CD brenner programvare vil brenne til disk i den rekkefølgen som filene er spesifisert. For eksempel bør det første sporet være 01.wav, bør den andre være 02.wav og så videre. Dette gjør det raskere og enklere å legge inn kommandoer for å brenne CD.

2 Åpne ledeteksten eller terminal programvare; Windows-brukere kan velge "Command Prompt" program, eller skriv inn "cmd" i "Kjør" i Start-menyen. Endre katalog til plasseringen av WAV-filer ved hjelp av "cd" -kommandoen (f.eks skrive "cd \ musikk" for å endre til en mappe som heter "musikk"). Sett inn en tom CD i CD-brenneren. Hvis systemet ikke automatisk montere plater, bruk "mount [stasjonsbokstav]" -kommandoen til å montere den.

3 Skriv inn navnet på CD-brenning program, for eksempel NeroCmd eller cdrecord, pluss sin bane ( "C: \ Programfiler \ Nero \ nerocmd.exe" for eksempel, inkludert anførselstegn). Skriv opsjonskoder for programvare som forteller at programmet skal brenne en audio-plate. For brenning til en stasjon som heter "D:" ved hjelp av Nero, er denne "--write --drivename D --audio --underrun_prot * .wav"). Trykk enter." Programvaren vil nå brenne lydfiler til CD.

Hint

  • Hvis du brenner til en overskrivbar CD med NeroCmd, men platen har allerede filer på den, kan du legge til alternativet "--force_erase_cdrw" ved utstedelse den brennende kommandoen. Dette vil instruere NeroCmd å slette alt innholdet på platen før det begynner å brenne den nye lyd-CD og fjerner behovet for å kjøre programmet to ganger, eller bruke annen programvare.
  • Filene må være i wav-format eller lyd-CD brenneprosessen vil mislykkes. Mens mange enheter støtter nå MP3-plater, som er ganske enkelt data-CD fylt med MP3-filer, vil ikke alle CD-spillere lese data-CDer. Hvis du ikke har noen lyd konvertering programvare installert på datamaskinen, kan du bruke gratis lyd redigering programvare som Audacity (se Ressurser) for å konvertere filene til .wav format.

© 2020 bni-mobile.com | Kontakt oss: webmaster# bni-mobile.com