Definisjon av tegning programvare

November 25

Opprette vektorgrafikk med et dataprogram er en kunst som kan mestres med litt tålmodighet og utholdenhet. Programmer som Adobe Illustrator og Corel Draw tillate en designer til å lage kunstverk som kan forstørres og likevel opprettholde skarpe linjer i motsetning til fotografiske filer som er opprettet i programmer som Photoshop som pixellate eller dimme når forstørret.

Identifikasjon

Grafikken vektor art er basert på punkter som er forbundet med linjer og deretter formes til former og bilder. Fyll kan tilsettes til formen. Fyllingene kan være ensfarget, gradient farger, teksturer eller mønstre. Line med kan variere fra ingen linje til svært tykke linjer. Lagdeling av elementene som en bygger grafisk gjør det mulig for flere detaljer.

typer

Vektorgrafikk filtyper er .ai for Adobe Illustrator, WMF for Microsoft-produkter, .cdr for Coreldraw. Kunstverket når lagrer som en eps forlengelse. Encapsulated Postscript, er en universell utvidelse som kan redigeres i Illustrator og Coreldraw og plasseres i de fleste andre layout programmer som InDesign, Pagemaker og Publisher.

betraktninger

For å lage et stykke vektorgrafikk, plassere et skannet skisse eller bilde av objektet du vil opprette. Låse den på plass. I Illustrator du velge Object-menyen, og velg Lås. Dette vil holde din referanse kunstverk på plass og vil ikke tillate deg å velge det som du arbeider på tegningen.

Expert Insight

Fra og med gjenstander i ryggen spore formen kommer punkt til punkt. Bruk pennen. Når en linje er buet velge konvertitten forankringspunkt verktøy i pennen. Dette gjør det mulig å manipulere poenget. Deretter bruke segmentmarkøren, flytte og bøye linjen mellom punktene for å lage buet linje du trenger. Gi din ferdige form farge og eller fylle etter behov. Gå videre til neste form. Hvis du ønsker, låse den ferdige formen, slik at du kan arbeide fritt på den neste.

Potensielle

Hvis du har en gjentatt form som et blad, kan du kopiere og lime inn objektet flere ganger. Ved hjelp av markeringsverktøy, kan du flytte eller rotere objektet. Hvis du vil rotere objektet, flytter du markeringsverktøyet til hjørnet av markeringsrammen til en dobbel-ended pil vises. Trekk objektet pilen i ønsket retning og rotere objektet.

Det er mange verktøy og teknikker for å lære med disse kraftige tegneprogrammer. Lek og lese hvordan-instruksjoner i hjelpemenyen for å finne ut mer enn de grunnleggende beskrevet her.


© 2019 bni-mobile.com | Kontakt oss: webmaster# bni-mobile.com