Blade Server Problemer

March 7

Blade Server Problemer


Bladservere er mye brukt for web hosting og høy tetthet cluster computing. De er i hovedsak nedstrippet rackmonterte servere som er plassert vertikalt i et rack i stedet for horisontalt som rackmounted servere. Hovedformålet med en bladserver er å redusere plass og redusere antall ikke-essensielle komponenter. Mange bladservere kan varme byttes.

komponentfeil

I motsetning til tårnet og rackmounted servere, bladservere sjelden har reservedeler som kan kjøpes online. Siden de fleste bladservere er kjøpt fra enkeltbedrifter (Dell og IBM, for eksempel) som helhet, har produsenten for å erstatte den delen for deg, noe som kan være et stort problem.

kjøling

Fordi bladservere er pakket svært nær hverandre i et rack, varme de opp raskt. Alle rundt, de fleste server problemer, enten de er tårnet rack eller et blad, er forårsaket av overoppheting. Når du har 20 bladservere, hver med en eller flere redundante strømforsyninger, kan avkjøling være et stort problem.

Strømforbruk

Hver bladserveren har en eller flere strømforsyninger. Når du har en bladserver gård som består av flere stativer og kjører 24 timer, kan bygningens elektriske systemet noen ganger mislykkes hvis den er overbelastet. Det er viktig å ha reservestrømkilder som leveres til hvert blad server rack og et elektrisk system som kan håndtere strømforbruket.

Skifte en rackmontert med en bladserver

For folk som ønsker å erstatte sine rackmonterte servere med bladservere, er mange modifikasjoner nødvendig. Hovedsakelig, hvis du hadde et styringssystem (Ethernet-nettverk eller Fibre Channel SAN, for eksempel) som du brukte for rackmonterte servere, og du ønsker å implementere den inn i bladservere, må du endre mange forskjellige ting i forbindelse med oppsett (nettverk ) av bladservere.

failover Rate

Bladservere har en høy failover hastighet grunnet iboende kjøle ulemper, noe som forklarer hvorfor veldig mange bladservere er laget for å være hot swap. Også resultatene av rackmonterte servere kan ikke være veldig optimalisert på grunn av knapphet på ettermarkedet deler, noe som reduserer deres pålitelighet. For eksempel har Dell en god bladkabinettet, men har et hovedkort som kortslutninger lett. IBM, derimot, har en dårlig bladkabinett men en pålitelig hovedkort. Hovedproblemet er at bladservere er laget for å bare være kompatibel med en bestemt produsentens deler.


© 2020 bni-mobile.com | Kontakt oss: webmaster# bni-mobile.com