Hvordan få en premie på Lockerz Redemption

January 8

Lockerz kombinerer sosiale nettverk med online oppmåling, annonser og handel. Nettstedet ble grunnlagt av tidligere tidligere visepresident for strategisk kommunikasjon på Amazon. Brukere kan laste opp bilder, streame video, videoer og delta i andre markedsmuligheter for å få poeng, eller "Pointz," for rabatter eller eksklusive tilbud på forbrukerprodukter. Løs inn delen lar brukere å handle poeng for gratis produkter. Denne typen transaksjoner er mer kjent som innløsning, men det er ikke tilgjengelig for brukere til enhver tid.

Bruksanvisning

1 Registrer deg på Lockerz.com og skape din profil. Sett opp et profilbilde og gi personlig informasjon som du ønsker å dele på denne sosiale nettverk plattform.

2 Får poeng ved å se videoer i Play delen, laste opp bilder eller ta undersøkelser som gis på nettstedet grensesnitt. Se spille videoer opp til tre ganger hver for å få poeng.

3 Gå til toppen av Lockerz hjemmesiden og klikk på den grønne fanen med Z Money logo. Når du holder markøren over denne kategorien, ordet "Redeem" vil dukke opp. Klikk på denne kategorien for å laste innløsning skjermen.

4 Bla gjennom disse innløsning alternativer og velge hvilke kategorier for produktene. Du vil mest sannsynlig legge merke til at disse produktene lese "More Soon", og du er i stand til å kjøpe noe.


© 2019 bni-mobile.com | Kontakt oss: webmaster# bni-mobile.com