Hvordan bygge en datamaskin 101

June 13

Bygg din egen datamaskin kan virke skremmende, men hver datamaskin brukeren skal oppleve det minst én gang. Bygge en datamaskin fra scratch kan lære deg et betydelig beløp om feilsøking din egen PC, slik at du sparer tid, penger og hodepine i løpet av ved hjelp av en retail modell. Du kan fullføre bygge i flere timer.

Bruksanvisning

1 Plassere hullene i hovedkortet over hullene på baksiden av saken. Skru hovedkortet på plass ved hjelp av Phillips skrutrekker.

2 Sett CPU inn i CPU-kontakten på den øverste halvdelen av hovedkortet. Rett inn chip, slik at det skrå hjørnet av CPU er på linje med det skrå hjørnet av prosessoren sporet. Lås den på plass med gripearmen.

3 Installer CPU heatsink i henhold til instruksjonene som fulgte med modellen av CPU. Dette er vanligvis oppnås ved å skyve heatsink gjennom festehullene i hovedkortet og låse den på plass med de to spakene på hver side av heatsink.

4 Sett RAM inn i hukommelsesplassene ved siden av prosessoren. Trykk ned til de klikker på plass fast og flytte feste hakkene på hver side av minnesporet innover for å holde brikkene på plass.

5 Sett skjermkortet i PCI-E-spor ligger nær midten av hovedkortet mot baksiden av saken. Trykk ned til kortet låses posisjon og sikre det med en sak skrue.

6 Skru den optiske og harddisker inn i metall bukt på forsiden av saken. Koble IDE eller SATA-kabler til data-porter på stasjonene og den andre enden til IDE eller SATA-porter på hovedkortet ved hjelp av IDE og SATA-kablene som fulgte med hovedkortet ditt.

7 Sett strømforsyningen inn i saken. Skru den på plass. Koble ledningene fra strømforsyningen til strømuttak på hovedkortet (20-pin og 2x2 pin kontakter), harddisk (4x1 eller SATA pinners kontakter), optisk stasjon (4x1 eller SATA pinners kontakter), skjermkort (4x1 pin kontakt- hvis de er nødvendige for din modell) og case fans.

8 Koble ledningene ligger i nærheten av strømbryteren av saken til hopperne på hovedkortet i henhold til diagrammet som ligger i hovedkortet ditt bruksanvisningen.

Hint

  • Pass på å røre et stykke metall i saken før du håndterer datamaskin deler, da dette vil fjerne lagret statisk elektrisitet på kroppen din, hindrer skade på PC-komponenter.

© 2020 bni-mobile.com | Kontakt oss: webmaster# bni-mobile.com