Hvordan kan jeg koble til gratis WiFi gjøre i San Antonio?

January 10

Hvordan kan jeg koble til gratis WiFi gjøre i San Antonio?


Koble til et Wi-Fi-hotspot har blitt svært enkelt. San Antonio, som de fleste storbyer steder, har mange tilgjengelige Wi-Fi-steder for å koble til Internett. Den beste nyheten er at selv om du ikke kan spesielt finne et sted, mange store nasjonale kjeder tilbyr gratis trådløst internett hotspots i byer.

Bruksanvisning

Wi-Fi søk

1 Finn et nærliggende Wi-Fi-tilkobling. Hvis du har tilgang til Internett før du går ut og om i San Antonio, er et nettsted som JiWire.com en fantastisk ressurs. Hvis du ikke får tilgang til Internett på forhånd, McDonalds, Barnes & Noble, Starbucks og Panera Bread har hotspots på de fleste steder i landet.

2 Søk etter postnummer eller adresse for å finne et sted som er nærmest deg. På JiWire, ville du klikker på "Global Wi-Fi Finder" og velg deretter "Finn Wi-Fi Steder" i øvre høyre hjørne. Klikk på kartet for Nord-Amerika og zoome til San Antonio eller bare skrive San Antonio i søkefeltet. Du vil se et befolket liste over steder med gratis og betalt hotspots.

3 Velg ønsket plassering fra listen. Listen vil gi en adresse, kart og veibeskrivelse.

4 Spør en ansatt eller manager for plasseringen nettverk ID og eventuelt sikkerhetskode. Vanligvis de fleste gratis Wi-Fi-tilkoblinger er usikret, noe som betyr at det blir ingen passord kreves.

5 Vis alle tilgjengelige trådløse forbindelser innenfor datamaskinens rekkevidde. Med Windows XP, Vista eller Windows 7, er det bare å finne nettverkstilkoblingsikonet og vise tilgjengelige nettverk. Dette ikonet er vanligvis funnet i nedre høyre hjørne på oppgavelinjen. Windows 7 skal automatisk vise alle tilgjengelige tilkoblinger.

6 Koble datamaskinen til plasseringen Wi-Fi-nettverk ved å merke nettverksnavnet du har fått av den ansatte og trykk "Connect". Hvis det var et passord, må du oppgi det når du blir bedt. På dette punktet, bør statusfeltet vise deg som er koblet til Internett.

Hint

  • Hotspots med mange brukere kan ha tregere tilkoblinger på grunn av lavere båndbredde. Finne et sted med færre mennesker kan øke din Internett-hastighet.
  • Usikrede tilkoblinger kan være en sikkerhetsrisiko for personvernet og datamaskinen din, så vær forsiktig.
  • Vilkår og betingelser for de fleste trådløse hotspots forby bruk av ulovlige aktiviteter og muligens andre støtende bruk.

© 2019 bni-mobile.com | Kontakt oss: webmaster# bni-mobile.com