Hvordan å gjøre en Matrix i PowerPoint

April 20

Microsoft PowerPoint 2010 kommer med en rekke SmartArt-grafikk som du kan bruke til å legge til et grafisk element i presentasjonen. Innenfor SmartArt-grafikk er en gruppe av matriser som du kan bruke til å vise en gruppe av elementer. En PowerPoint 2010 matrise er delt inn i fire bokser, arrangert i en firkantet formasjon, med et par ekstra bokser, avhengig av hvilken type matrise du oppretter.

Bruksanvisning

1 Åpne Microsoft PowerPoint-presentasjon der du vil opprette en matrise.

2 Klikk på et tomt lysbilde fra listen over lysbilder på venstre side av programmet. Du kan også velge å velge en eksisterende lysbilde hvis du vil sette inn en matrise over en annen grafisk, eller du kan høyreklikke i det grå området ved siden av et lysbilde og velg "New Slide" hvis du ønsker å lage en lysbilde.

3 Klikk på "Sett inn" øverst på skjermen. Deretter klikker du på "SmartArt" -knappen i "Illustrasjoner" området av båndet.

4 Klikk "Matrix" på venstre side av vinduet som vises, og klikk deretter på en av de fire matrise typene som dukker opp på høyre side av vinduet. Den første og tredje typer bare har de fire rutene, mens andre har en tittel boks i midten av rutene. Den fjerde bruker fire kvadranter av en sirkel i stedet for en boks av kvadrater og har en ekstra tekstboksen ved siden av hver kvadrant. Klikk "OK" for å vise matrisen på lysbildet.

5 Klikk på en av tekstboksene for å skrive inn tekst i den boksen. Du kan også klikke og holde museknappen på et tekstboksen for å flytte den til et nytt sted.

6 Klikk på "Design" -fanen øverst på skjermen og deretter "Endre farger" -knappen i båndet for å endre utseendet på matrisen. Velg ønsket fargeskjema fra fargene som dukker opp for å endre fargen på matrisen. Til slutt klikker du noen av de ulike stilene i "SmartArt-stiler" område av båndet for å endre hvordan boksene vises.


© 2020 bni-mobile.com | Kontakt oss: webmaster# bni-mobile.com