Hvordan kan du stoppe folk fra å følge dine innlegg på Facebook?

December 21

Hvordan kan du stoppe folk fra å følge dine innlegg på Facebook?


Det er mange grunner for å ville skjule dine Facebook-innlegg fra en bestemt person uten å endre de generelle sikkerhetsinnstillingene. Uansett hva din grunn, blokkfunksjonen kan du gjøre nettopp det. Ved å bruke bare noen få minutter i personverninnstillinger-menyen, kan du blokkere en bruker å effektivt gjøre deg usynlig for dem. Når blokkert, kan de ikke se innleggene dine, legge deg til som venn eller sende deg meldinger på Facebook.

Bruksanvisning

1 Logg inn på Facebook-kontoen.

2 Klikk på "konto" øverst til høyre på siden og velg "Personverninnstillinger" fra rullegardinmenyen som vises.

3 Finn "Block Lister" nederst på siden, merket med en rød sirkel ikonet, og klikk på "Rediger lister" linken.

4 Skriv inn navnet på personen du vil blokkere i feltet, og klikk på "Blokker denne brukeren" -knappen. En liste over brukere med navn som samsvarer med det du har angitt vises. Klikk på "Block" -knappen ved siden av riktig person. Alternativt, hvis du kjenner personen e-postadresse knyttet til deres Facebook-konto, angir at i "Email" feltet og klikk på "Blokker denne brukeren" knappen ved siden av den.


© 2020 bni-mobile.com | Kontakt oss: webmaster# bni-mobile.com