Adobe Captivate Online Tutorial

March 3

Adobe Captivate Online Tutorial


Adobe Captivate er programvare som lar brukerne lage interaktive kurs for nettbasert opplæring. Brukere kan opprette spørrekonkurranser og interaktive simulatorer, demonstrere hvordan enkelte fungerer programvare, og inkluderer rike animasjoner i sin opplæring. Hvis du ikke er kjent med Captivate funksjoner og verktøy, kan det være lurt å ta en Adobe Captivate Online Tutorial for å lære hvordan du effektivt bruke programvaren. Her finnes flere alternativer for Adobe Captivate Online Tutorials

Bruksanvisning

1 Gå til Adobe-nettstedet for gratis online video tutorials. Disse opplæringsprogrammer er svært kort og gi korte oversikter over hvordan du utfører visse oppgaver med Adobe Captivate. Deltakerne kan lære å bruke Captivate å ta opp og redigere lyd, lage en innholdsfortegnelse for sine prosjekter, tegne maler, lage en quiz og hvordan du publiserer innhold når den er ferdig.

2 Bli med et medlemskap i området som Lynda.com eller VTC. Etter at du abonnere og betale medlemsavgiften, vil du ha muligheten til å se detaljerte Adobe Captivate Online Tutorials. Disse opplæringsprogrammer er fortalt og lære deltakerne hvordan de skal navigere gjennom Captivate fra grunnleggende til komplekse oppgaver som kan utføres. Per november 2010, en grunnleggende månedlig medlemskap til VTC koster $ 30, og $ 25 til Lynda.com. Premium-medlemskap er tilgjengelig på Lynda.com som inkluderer treningsfiler brukere kan åpne for å praktisere det de lærer. Begge nettstedene tilbyr gratis grunnleggende Captivate tutorials at deltakerne kan forhåndsvise før du kjøper.

3 Se gratis Adobe Captivate Online Tutorials på YouTube. Rundt 100 Captivate tutorials er i YouTubes bibliotek. YouTube-videoer er best for Captivate brukere som ønsker å lære å utføre en enkelt oppgave. For eksempel, hvis du ønsker å spesifikt lære å knytte lysbilder, hvordan å publisere innhold når den er ferdig, eller hvordan å gren fra ett lysbilde til det neste, kan du være i stand til å finne korte videoinnhold på YouTube produsert av erfarne brukere .

4 Les elektroniske kopi tutorials. Trinn-for-trinn PDF guider er tilgjengelig via Adobe for å hjelpe brukerne lære å bruke Captivate. Disse ressursene er utskrivbare og dekker temaer som publisering interaksjoner, som arbeider med lyd- og videofiler, lage spørrekonkurranser, redigere prosjekter og lage simuleringer. Det koster ingenting å skrive ut den elektroniske materialet eller lagre til skrivebordet for fremtidig referanse.

5 Besøk spesifikke informasjonssider, for eksempel kaptein Captivate, for tips og triks for å bruke Adobe Captive. De tilbyr også noen gratis online opplæringsprogrammer for å hjelpe deg med bestemte oppgaver. Guider er tilgjengelige for Captivate versjon 3, 4 og 5 for å hjelpe brukerne lære oppgaver, for eksempel dampende video eller arbeider med sklie etiketter.


© 2020 bni-mobile.com | Kontakt oss: webmaster# bni-mobile.com