Hvordan skrive ut flere bilder på én side ved hjelp av Adobe Photoshop

July 2

Digitale kameraer kan være mye mer vanlig i moderne tid enn tradisjonelle metoder, men får konkrete bilder ut av disse kameraene kan kreve litt manipulering med bilde redigering programvare. Bruk Adobe Photoshop til å skrive ut sider med flere fotografier, som kan maksimere bruk av spesial skriver film papir. Skrive ut flere bilder på en enkelt side er også ideell for kunstneriske innslag som panoramaer, collager og diptykene.

Bruksanvisning

1 Begynn Photoshop og klikk på "File". Klikk på "New". Skriv "CombinedPhotos" inn i "Name" -boksen. Angi dimensjoner for lerretet, hvor alle bildene må passe, i "Bredde" og "Høyde" boksene. En standard kopipapir side er 8,5 inches med 11 inches. Klikk på "inches" drop-down menyer for de to dimensjonene seksjoner og klikk på "OK" -knappen.

2 Klikk på "File" igjen og velg "Open". Bla til der bildene ligger. Hvis alle bildene er i en posisjon, trykk og hold nede "Ctrl" -tasten, klikk hver fil navn en gang, og klikk på "Open" knappen. Hvis ikke, finn og dobbeltklikk hvert enkelt bilde. Vær oppmerksom på at alle bildene vises som faner øverst på Photoshop arbeidsområdet.

3 Klikk på en av bildets faner. Klikk på "Select" -menyen og klikk "All". Når linjene omslutter bildet, klikker du på "Edit" -menyen og velg "Kopier".

4 Klikk på "CombinedPhotos" lerret, klikk på "Edit" -menyen og velg "Lim inn." Dra bildet på plass, slik som den øverste venstre hjørne av lerretet. Legg merke til "Layers" palett på høyre side av skjermen nå har to lag - det tomme bakgrunnslaget og lag en med bilde i det.

5 Klikk kategorien annet bilde og gjenta kopier og lim prosess for å lime det inn i "CombinedPhotos" lerret. Fortsett til alle bildene er limt inn.

6 Klikk på en av lagene i "Layers" palett for å aktivere det bildet. Bruk "Move" -verktøyet, den øverste verktøyet på "Tools" paletten, for å dra det bildet på plass på lerretet. Dette kan være nyttig hvis du trenger å stokke bilder rundt eller gjøre plass.

7 Legg papir i skriveren og slå den på. Klikk på "File" -menyen og velg "Skriv ut". Velg skriveren fra alternativene; standardskriver kan allerede være valgt. Endre nummeret i "kopier" boksen til antall sider med bilder som skal skrives ut, og klikk på "Print" -knappen.


© 2020 bni-mobile.com | Kontakt oss: webmaster# bni-mobile.com