Hvordan legge til minne til en bærbar PC med et SDHC-kort

April 24

Ettersom teknologien blir tilgjengelig i mindre og mindre former, vært et økende fokus som plasseres på mobil, bekvemmelighet basert databehandling. Bærbare PC-er i stor grad tar over for stasjonære datamaskiner, som sin datakraft har steget til et nivå som kan kjøre mange av programmene som brukes til video og grafisk design. Likevel, bærbare datamaskiner ligge etter sine immobile kolleger i form av minne lagringskapasitet. I dette tilfellet en Secure Digital High Capacity (SDHC) minnekort, slik som de som brukes i digitale kameraer eller videokameraer, kan brukes som en midlertidig løsning til en overbelastet harddisk.

Bruksanvisning

1 Plugg en SDHC minnekort i den bærbare datamaskinen. Mange bærbare datamaskiner har universelle minnekortlesere som vil tillate et SDHC-kort kan leses uten ekstra vedlegg. Andre bærbare datamaskiner vil kreve en USB-adapter.

2 Åpne kortet og slett uvesentlig filer den inneholder. Når kortet er satt inn, skal den vises på listen over lagringsenheter under "Min datamaskin" -menyen. Ved å klikke på kortet, kan du vise innholdet. Slett alle unødvendige filer, for eksempel gamle bilder eller junk videoopptak, for å gjøre plass til andre data.

3 Dra og slipp filer du ønsker å lagre. Når SDHC-kort mappen er åpen, kan du dra og slippe alle filene du ønsker å lagre for å gjøre mer plass på harddisken. SDHC-kort vanligvis varierer fra 1 GB til 32 GB i størrelse, slik at mengden data du kan lagre på en er begrenset.

4 Løs ut SDHC-kort, eller holde den installert for lett tilgjengelig lagringsplass. Mens en SHDC kortet kan gi rask tilgang til ekstra minne i en klemme, ideelt sett, skal du kunne ta sikte på å finne en mer permanent lagringsløsning som en ekstern harddisk, som tilbyr mye mer minne enn et SDHC-kort.

Hint

  • Flash-minne som en SDHC-kort kan være et nyttig kort sikt minne løsning, siden mange mennesker har SDHC-kort på hånden fra digitalt bilde og video devices.USB basert flash-stasjoner er også en vanlig type lagrings device.Hard stasjoner er den beste løsningen for lagring av store mengder data. En 1000 GB ekstern harddisk kan koste mindre enn en 32GB SDHC-kort.

© 2019 bni-mobile.com | Kontakt oss: webmaster# bni-mobile.com