Hvordan få tilgang Linksys URL

December 24

Hvordan få tilgang Linksys URL


De fleste Linksys nettverksenheter har en liten, innebygd webserver for å gi tilgang til sin konfigurasjon og administrasjonsverktøy. Nettverksadministratorer koble til konfigurasjonsverktøyet ved å peke en vanlig nettleser til en spesiell URL i det lokale nettverket; Linksys enheten er å lytte til denne adressen for tilkoblingsforespørsler og rekonfigurering kommandoer. Nettadressen til Linksys-enheten avhenger av hvilken modell. Åpne enhetens konfigurasjonsverktøyet ved å navigere til riktig URL.

Bruksanvisning

1 Bruk Ethernet-kabel for å koble datamaskinen til en av de "LAN" porter på baksiden av Linksys enheten. Kontroller at enheten er slått på.

2 Les bruksanvisningen for din Linksys-enheten for å finne ut den riktige URL hvor konfigurasjonsverktøyet lytter etter innkommende tilkoblinger. Webadressen avhenger av modellen. For eksempel, for en Linksys WRT54GS router, er nettadressen "192.168.1.1", som angitt i avsnittet "Hvordan få tilgang til web-basert verktøy" i brukerveiledningen.

3 Start en nettleser på datamaskinen, og deretter navigere til URL oppnådd i forrige trinn. Skriv inn ditt brukernavn og tilhørende passord for å logge deg på Linksys-enheten og få tilgang til alle enhetens konfigurasjonsinnstillinger.


© 2020 bni-mobile.com | Kontakt oss: webmaster# bni-mobile.com