Hvordan Få Tumblr App

January 15

Hvordan Få Tumblr App


Du er ute etter en joggetur, tenke på neste post for Tumblr fuglekikking blogg - når alle plutselig, spot deg en Yellow-bellied Sapsucker. Når du ta telefonen, du skjønner at du trenger for å få Tumblr applikasjonen til å poste bilder av fuglen til bloggen din. Du raskt navigere til app store for telefonen din, søke etter Tumblr app og installere den. På bare noen få minutter, er du i stand til å knipse noen bilder og umiddelbart legge dem til Tumblr for alle å nyte.

Bruksanvisning

Android

1 Trykk på ikonet på din Android-telefon "Play Store" for å få opp Google Play-butikken. Trykk på "Søk" -ikonet og skriv "Tumblr" i søkeboksen. Trykk på "Søk" ikonet igjen.

2 Finn Tumblr app i søkeresultatene, velger du den og trykker på "Install".

3 Gjennomgå tillatelsene som du tildeler til Tumblr og trykke "Install" for å installere programmet. Trykk på "Tumblr" app ikonet etter den installerer å kjøre den.

IPhone

4 Trykk på "App Store" ikonet fra iPhone hovedskjermbildet. Trykk på "Søk" knappen nederst på skjermen, skriv "Tumblr" i søkefeltet og trykk "Søk".

5 Finn Tumblr app i søkeresultatene og trykker på den. Trykk på "Free" for å aktivere den grønne knappen Installer.

6 Trykk på "Install". Skriv inn ditt iTunes passord og vente på appen installere. Trykk på Tumblr-ikonet for å starte den.

Windows telefon

7 Trykk på "Lagre" -ikonet i app-listen og logge på med Microsoft-kontoen din, hvis du ikke allerede er logget inn.

8 Trykk på "Apps", og trykk deretter på "Søk" -ikonet, type "Tumblr" og trykk "Søk" igjen. Finn Tumblr app i resultatene, og trykk på den.

9 Trykk på "Install" for å laste ned app til mobiltelefonen og installere den. Trykk på programikonet for å starte den.


© 2020 bni-mobile.com | Kontakt oss: webmaster# bni-mobile.com