Genuine Fractals Vs. Bikubisk

December 26

Genuine Fractals Vs. Bikubisk


Siden Genuine Fractals er et program utviklet spesielt for bildeforstørrelse, og tilbyr kvalitets forstørret bildene høyere enn de som er opprettet ved hjelp bikubisk interpolering. Det tilbyr også en rekke nyttige funksjoner og verktøy som ikke er en del av standard Bikubisk pakker. Bikubisk interpolering er enklere å bruke og gir tilsvarende bildekvalitet for ikke-forstørret eller bare litt forstørrede bilder.

Definisjon

Genuine Fractals er en programvarepakke som fungerer som en plug-in for Adobe Photoshop. Det er tilbudt av onOne Software og opererer som en Adobe Photoshop plug-in. Standard og Professional-versjoner er tilgjengelige.

"Bikubisk" refererer til "bikubisk interpolering", en standard, innebygd funksjon i mange bildemanipulering programmer. For sammenligningens skyld, vil alle referanser til "bikubisk interpolering" her være den som brukes av Adobe Photoshop.

Hastighet

Gitt antall matematiske permutasjoner involvert i trans piksler i rekursive algoritmer, Genuine Fractals krever mer tid og datamaskinen prosessorkraft enn bikubisk interpolering. Også for førstegangsbruker, vil Genuine Fractals ta mer tid til å lære å bruke.

Brukervennlighet

Bikubisk interpolering kan oppnås ganske enkelt med noen få museklikk. Genuine Fractals er mer komplisert, krever etablering av separate filer og manipulering av bildeinnstillinger. Men Photoshop tilbyr omfattende hjelpefiler for bruk av bikubisk interpolering (pluss ekstra verktøy for å berøre opp bilder forstørret gjennom bikubisk interpolering). Genuine Fractals leveres med søkbare HTML hjelpemenyer og video opplæringsprogrammer for å veilede nye brukere gjennom prosessen. Hvilken metode er enklere å bruke, vil i stor grad avhenge av din læringskurve, men begge er ganske enkelt.

Koste

Ekte Fractals er en plug-in. Gratis versjoner er tilgjengelig for nedlasting, men de nyeste versjonene må kjøpes. Bikubisk interpolering er en innebygd funksjon i Photoshop, og dermed krever ingen ytterligere kjøp.

Forstørret Bildekvalitet

For bilder forstørres med bare noen få prosent og for ikke-profesjonelle brukere, Genuine Fractals og bikubisk interpole variere litt i resulterende bildekvalitet, klarhet og skarphet.

Ifølge T. Michael Testi, en programvareutvikler skrive for Sci / Tech-delen av bloggen Kritikere nettstedet, Genuine Fractals tillater brukere å forstørre bilder mer enn 1000 prosent med null tap i kvalitet.

David Halpern, som skriver for nettsiden Digital Imaging Software Review, forklarer at Genuine Fractals lagrer bilder som matematisk kodet algoritmer, slik forholdet mellom piksler og oppløsning. Når du re-åpne bildet, det kan være re-skalert og algoritmen vil generere nye piksler og samtidig opprettholde skarphet. Den lar deg også spare tid ved at du kan arbeide i mellomstore originalfilene for høy oppløsning. Bikubisk interpolering, på den annen side, undersøker nabopiksler og deretter bestemmer hva den nye, i mellom piksler skal være ved å dele forskjellen, noe som resulterer i en gradvis overgang fra en farge til den neste, og et tap av definisjon.

Genuine Fractals 'Tilleggsfunksjoner

Genuine Fractals tilbyr en "galleri wrap" funksjon som gjør det mulig å lettere etablering av galleri vikle forstørrelser. En annen nyttig funksjon er flislegging, som tillater utskrift av store bilder fra små-sized skrivere ved å dele bildene i ulike seksjoner. En batch prosessering funksjon lar deg endre størrelsen en hel mappe med bilder til en enhetlig størrelse.


© 2020 bni-mobile.com | Kontakt oss: webmaster# bni-mobile.com