Hvordan bli kvitt Blogroll i Blogger

August 17

Legge til en bloggrullen i Blogger-bloggen kan ha det motsatte av den tilsiktede effekt - på den ene siden, det gir nyttig informasjon til leserne; på den andre, kan det føre leserne til å klikke bort fra bloggen din når du heller vil ha dem bo og lese innholdet. Hvis du har lagt til en bloggrull til bloggen din, og nå ønsker å kvitte seg med det, fjerne den tilhørende gadget fra bloggens design siden.

Bruksanvisning

1 Naviger til Blogger logge inn siden på Blogger.com eller Blogspot.com. Skriv inn din e-postadresse og passord for å fortsette til hjemmesiden for kontoen din.

2 Klikk på "Design" ved siden av bloggens tittel. Du kan også nå denne skjermen ved å klikke på "Design" -fanen øverst på siden mens du redigerer bloggen din. Utformingen side viser gadgets som du har installert; du kan ha lagt en bloggrull med bloggliste eller Link List gadget.

3 Klikk på "Edit" i nederste høyre hjørne av boksen merket "Blog List" eller "Link List." "Edit" skjerm for gadget vises.

4 Klikk "Fjern" -knappen i nedre venstre hjørne av vinduet, og klikk "OK" for å bekrefte at du vil fjerne bloggrull fra bloggen din.

5 Klikk på "Lagre" knappen øverst av design for å fullføre endringen.


© 2020 bni-mobile.com | Kontakt oss: webmaster# bni-mobile.com