Hvordan laste ned en DVR8 Tape til Min datamaskin

April 27

DVR8 kameraer er brukt som overvåkingskameraer for hjem eller bedrift sikkerhet. De er designet med evnen til å fange opptakene både i dagslys og om kvelden. Når du ser på DVR8 kassetter, har Microsoft Windows-operativsystemet Windows Movie Maker program for å hjelpe deg lagre videoopptak til datamaskinen.

Bruksanvisning

1 Koble DV-kameraet til datamaskinen med adapteren og kabel. Vil at kameraet skal spille innspilt video. Klikk "Start", "Tilbehør", "Alle programmer," "Windows Movie Maker".

2 Klikk på "File", "Capture Video."

3 Velg "Tilgjengelige enheter" fra "Video Capture Device" side. Velg DV-kameraet.

4 Skriv inn et navn på fanget videofil i "Skriv inn et filnavn for videoopptakene."

5 Velg et sted å lagre video i "Velg et sted å lagre videoopptakene." Skriv inn plasseringen banen til "Min datamaskin" eller klikk "Bla gjennom" og velg "Min datamaskin".

6 Velg video innstillingen du foretrekker på "Video Setting" side. Klikk "Capture hele tapen automatisk" på "Capture Method" side.

7 Sett en hake i boksen ved siden av "Lag Klipp Når veiviseren Finishes" hvis du ønsker å skille video i mindre klipp. Klikk "Stopp Capture" hvis du ønsker å stoppe fange før slutten av videobåndet og klikk "Ja" for å lagre videoen. Klikk "Finish" for å gå ut av veiviseren. Du har nå lastet ned en DVR8 tape.


© 2019 bni-mobile.com | Kontakt oss: webmaster# bni-mobile.com