Slik installerer en MP3-kodek for Windows Media Player

February 17

Slik installerer en MP3-kodek for Windows Media Player


Kodeker er digitale medier programvarefiler som brukes til å komprimere eller dekomprimere sanger og videoer. Mediefiler har komprimert kodeker slik at filer tar opp minimalt med plass på systemet. Når du trykker på play i Windows Media Player, bruker spilleren MP3-kodeker for å dekomprimere filer og dette gjør at du kan lytte til MP3.

Enkelte kodeker er vanligvis nødvendig for å lytte til musikk eller spille av en video, og du kan få en feilmelding som sier at en viss codec er nødvendig for å spille av filen hvis riktig kodek ikke er funnet på systemet ditt.

Bruksanvisning

CNET Media Player Codec Pack 3.9.6

1 Besøk Cnet Windows Media Player Codec Pack nettside. Filen som lastes ned på denne nettsiden er en pakke med Windows Media Player kodeker. Det vil også gi rom for Windows Media Player til å åpne og spille av filer av forskjellige typer, slik som .avi, Mod og MP4.

2 Klikk "Download Now" i øvre venstre side av nettsiden. Klikk på "Lagre fil" når boksen kommer opp, og dobbeltklikk på den nedlastede filen når den er ferdig nedlastet.

3 Klikk på den første kulen merket "Enkel installasjon," og "Next". Les vilkårene i avtalen, og klikk "Jeg er enig" nederst hvis du er enig med dem.

4 Fjern merkingen begge avkrysninger på neste skjerm som de ikke er nødvendig for programvaren å kjøre skikkelig. Den kodeker pakken vil installere etter en liten stund. Klikk på "Finish".

Free-kodeker Windows Media Player 7.1 (eller senere) Codec Pack

5 Besøk Free-kodek Windows Media Player 7.1 (eller senere) Codec Pack nettside.

6 Klikk på koblingen for nedlasting merket "Last ned Codec Installasjon Pack" nær toppen av siden.

7 Klikk på den nedlastede filen som inneholder operativsystemet nær toppen av siden. Den første linken er en nedlasting for Windows XP eller Server 2003, og den andre er for Windows 98, ME eller 2000. Klikk på "Lagre fil".

8 Dobbeltklikk på den nedlastede filen når den er ferdig ( "WM8Codecs.exe"). Klikk på "Ja" hvis du blir bedt om tillatelse til å installere kodek-pakke.

9 Klikk på "Next" tre ganger for å godta vilkårene og avtalen, plassering av filen og for å fullføre installasjonen.

Microsofts Windows Media Player versjon 9 Codec Pack

10 Besøk Microsofts Windows Media Player versjon 9 Codec Pack nettside.

11 Klikk på "Fortsett" knappen på venstre siden av "Validering er nødvendig" for å gi Microsoft bekreftelse på at du kjører en versjon av Windows.

12 Klikk på knappen merket "Last ned plug-in" øverst til venstre på siden. Klikk på "Lagre fil".

1. 3 Dobbeltklikk på den nedlastede filen (WGAPluginInstall.exe) når den er ferdig. Klikk på "Ja" hvis du blir bedt om tillatelse til å installere plug-in.

14 Klikk på "Neste" en gang og "Finish" for å fullføre installasjonen.


© 2020 bni-mobile.com | Kontakt oss: webmaster# bni-mobile.com