Hvordan lage filer laste ned raskere for gratis

April 17

På noen datamaskiner, spesielt de som kjører eldre versjoner av Windows, systemet registret kan ikke være riktig optimalisert for å dra full nytte av høyhastighets Internett-tilkoblinger. Som et resultat, kan datamaskinen ikke laste ned filer så raskt som det kunne. Gratis verktøy er tilgjengelig for å fjerne gjetting fra å optimalisere din Internett-tilkobling. Bruk TCP Optimizer fra SpeedGuide.net å gjøre filene laste ned raskere på datamaskinen din.

Bruksanvisning

Sikkerhetskopierer registeret (Alle Windows-versjoner)

1 Trykk Windows-logoen og "R" -tastene på tastaturet. I boksen som dukker opp, skriv inn "regedit" og trykk "Enter" for å få opp Windows Registerredigering.

2 Klikk på "File", deretter "Export". Klikk på radio knappen nederst i vinduet merket "All".

3 Bla til skrivebordet, skriv "Registry Backup" inn i boksen merket "File name", og klikk "Lagre". Dette vil skape en sikkerhetskopi av Windows-registeret. Hvis du er misfornøyd med endringene som er gjort ved å kjøre i speed verktøy, dobbeltklikk på denne filen for å gjenopprette registret til den opprinnelige tilstanden.

Windows 95, 98, ME, XP, 2000 og 2003

4 Bla til SpeedGuide.net nedlastingssiden. Klikk på linken merket "TCP Optimizer," og lagre filen på skrivebordet. Dobbeltklikk den for å starte den.

5 Bruk glidebryteren under "Connection Speed" for å velge den annonserte hastigheten på Internett-tilkoblingen. For eksempel, hvis du har en 8-megabit kabeltilkobling, satt glidebryteren til "8000 Kbps."

6 Klikk på radio knappen nederst i vinduet merket "optimale innstillinger", deretter "Bruk endringer."

7 Start datamaskinen på nytt. Du bør finne at nedlasting og surfing hastigheter er forbedret.

Windows Vista og 7

8 Bla til SpeedGuide.net nedlastingssiden. Høyreklikk på linken merket "SG Vista TCP / IP Patch" og lagre filen på skrivebordet.

9 Høyreklikk på filen, og klikk "Gi nytt navn." Endre navn på ".txt" fra slutten av filnavnet slik at det nye navnet er "SG_Vista_Tcp_Ip_patch.cmd."

10 Høyreklikk på filen, og klikk "Kjør som Administrator." Du kan bli bedt om å oppgi passordet for datamaskinen for å fortsette.

11 Trykk på "Y" -tasten og trykk deretter på "Enter" for å starte. Programmet vil optimalisere TCP / IP-innstillingene for datamaskinen. Når den er ferdig, trykker du på en tast for å lukke vinduet.

12 Start datamaskinen på nytt. Du bør finne at nedlasting og surfing hastigheter er forbedret.

Hint

  • Det er viktig å merke seg at mens optimalisere systemet for å dra full nytte av Internett-forbindelsen kan øke nedlastings og surfehastigheter, det vil ikke øke hastigheten på selve tilkoblingen, som er begrenset av din internettleverandør. Hvis du aldri motta nedlastingshastigheter annonsert av leverandøren din, selv etter å optimalisere datamaskinen din, kan det være et problem med Internett-forbindelsen.

© 2019 bni-mobile.com | Kontakt oss: webmaster# bni-mobile.com